E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaEmtia ve Döviz PiyasalarıBuğday fiyatlarında toparlanma---

Buğday fiyatlarında toparlanma

Buğday fiyatlarında toparlanma
29 Kasım 2021 - 10:20 borsagundem.com

Buğday fiyatları güçlü talebin piyasayı desteklemesiyle yüzde 1'den fazla yükseldi.

Buğdayın Chicago borsasında işlem gören vadeli kontratları sıkılaşan küresel arz ve güçlü talebin piyasayı desteklemesiyle yüzde 1'den fazla yükselerek önceki seanstaki kayıplarını toparladı.

Mısır fiyatları art arda beşinci seansta yükselirken, soya fasulyesi de yüzde 1.3 yükseldi.

Chicago borsasında en yüksek işlem hacmine sahip olan buğday vadeli kontratları bugün yüzde 1.3 artışla 8.51 dolar/bushel, yani 312.7 dolar/ton seviyesine yükseldi.

Buğday vadeli kontratları, küresel piyasaların koronavirüsün Güney Afrika'da ortaya çıkan yeni varyantının etkisiyle düşüş kaydetmesiyle, cuma günü yüzde 1.2 gerilemişti.

Soya fasulyesi yüzde 1.3 artışla 12.68 dolar/bushel yani 465.9 dolar/ton seviyesine yükseldi. Mısır yüzde 0.25 yükselerek 5.87 dolar/bushel yani 231.1 dolar/ton seviyesine çıktı.

Marbaş'tan tamamen ücretsiz canlı borsa

 

Borsa İstanbul'da tepki beklentisi!

 

Bitcoin’de yeni hedef 100 bin dolar

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ARİF29 Kasım 2021 11:07

    zaten toplu değilmiyde toptan kilosu 5 tl olmustu nasıl bir haber bu toplanma ne demek toparlanma düşmüş dağılmış birinin yada birşeyen yükselmesi demektir zaten yüksel olan şey toparlanmaz fahiş artış demir