E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündem'Bu sezon Antalya'ya 2,5-3 milyon Rus turist gelir'---

'Bu sezon Antalya'ya 2,5-3 milyon Rus turist gelir'

'Bu sezon Antalya'ya 2,5-3 milyon Rus turist gelir'
27 Haziran 2017 - 15:58 borsagundem.com

Rusya Federasyonu Antalya Başkonsolosu Oleg Rogoza, en iyimser tahminlere göre bu sezon da Rusya'dan 2.5- 3 milyon misafir beklendiğini söyledi.

Rusya Federasyonu Antalya Başkonsolosu Oleg Rogoza, Türkiye ve Rusya arasındaki ilişkilerin kaliteli ve yeni düzeye yükseldiğini ve çok planlı işbirliğine geri dönüldüğünü söyledi.

Akıcı Türkçe konuşan Rusya Federasyonu Antalya Başkonsolosu Oleg Rogoza, DHA'ya yaptığı açıklamada, iki ülke ilişkilerinde gelinen son nokta ve Antalya özelinde turizm ve ticareti değerlendirdi. Kriz öncesi dönemde Antalya'nın her yıl 3 milyondan fazla Rus turisti ağırladığını aktaran Rogoza, en iyimser tahminlere göre bu sezon da Rusya'dan 2.5- 3 milyon misafir beklendiğini söyledi.

Başkonsolos Oleg Rogoza, geçen mayıs ayında gerçekleşen üst düzey Türk-Rus görüşmelerinin sonuçlarının tarafların enerjik bir şekilde siyasi, ticari ve ekonomik, kültürel ve insani alanlardaki işbirliğini düzeltme isteklerini doğruladığını vurguladı. İlişkilerin düzelmesiyle Antalya ile ilişkilerin de aktif biçimde canlandığını kaydeden Rogoza, Kriz öncesi dönemde şehir her yıl 3 milyondan fazla Rus turisti ağırlıyordu. Üretilen tarım ürünlerinin üçte ikisini Rusya'ya ihraç ediyordu. Türk partnerlerimizle ortak amacımız karşılıklı kar temelinde çeşitli düzeylerde işbirliği sağlamaktır. Bunun için gerekli tüm koşullar mevcuttur" dedi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)