E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaKulisBu işten Ömer Celep ‘Artı’ çıktı---

Bu işten Ömer Celep ‘Artı’ çıktı

Bu işten Ömer Celep ‘Artı’ çıktı
30 Nisan 2020 - 10:50 borsagundem.com

Borsadaki birçok alengirli işin altından çıkan Uğur Bayraktar ismi şimdi de Artı Yatırım Holding operasyonuyla anılıyor.

BORSAGUNDEM.COM - KULİS HABER 

Borsada birçok operasyonda ismi geçen Ömer Celep, elindeki 1 milyon 433 bin adet Artı Yatırım Holding hissesini sattı. Ömer Celep’in yüzde 14 oranında ortağı olduğu Artı Yatırım Holding hisselerini sıfırladığı Merkezi Kayıt Kuruluşu’nun KAP’a yaptığı bildirimde ortaya çıktı. Hem de Artı Yatırım Holding hisseleri 50 kuruştan 2 liraya fırladıktan sonra hisselerin satıldığı anlaşıldı. Kısıtlı saatlerde işleme açık Yakın İzleme Pazarı’nda (Gözaltı Pazarı) işlem gören Artı Yatırım yaklaşık on gündür her gün tavan tavan yükseliyor. 

BU TARZ İŞLEMLERDE UĞUR BAYRAKTAR İSİMİ ÖNE ÇIKIYOR

Artı Yatırım Holding, borsada birçok alengirli işlemlerin arkasından çıktığı ileri sürülen Uğur Bayraktar tarafından yönetiliyor. Kervansaray Yatırım Holding’in birleşme operasyonu, Gen Power’ın halka arzı, Denge Holding’in satın alınması, Artı Yatırım Holding ve Serve Kırtasiye başta olmak üzere birçok şirketle ismi anılan Uğur Bayraktar borsa çevrelerinde yöneticisi olduğu dönemde Ekspres Yatırım’ı krize sokan isim olarak biliniyor. Söz konusu hisseler nedeniyle borsada çok sayıda yatırımcının mağdur olduğu öne sürülüyor.

Ömer Celep’in hisselerinin satılması ve son dönemde yaşanan sert fiyat hareketlerinde de Bayraktar’ın ilgisi olduğu iddia ediliyor.

Borsada gözler çok düşen hisselerde

Hareket beklenen 6 hisse 30/04/2020

Avrupa borsaları yükselişle açıldı

BIST, küresel borsalardaki eğilime paralel yükseliyor

Borsa 100 bin seviyesinin üzerinde güçleniyor

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (9)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • İsimsiz03 Mayıs 2020 21:33

    Celep piyasanın en canavar oyucularındandır. Gözü çok kara adam

  • Müfettiş01 Mayıs 2020 18:50

    Ömer celep in olduğu yerde entrika vardır..dikkat etmek lazım spk incelese ömer in işlemlerini..çok şüpheli işlem yakalar..İhlas hisselerinde özellikle

  • Aydın veli01 Mayıs 2020 11:33

    Sayın borsagündem editörü 10 numara haber yapmış ee sayın arkadaşlar bu hissede mami yerden bitme boyu kısa her bokun içinde spk bu adamı nasıl bulamaz bakıf müdürü aminönü bu adam kilit rölü bunu bir çözdün mu iş bitti

  • ALİ HAYDAR TANRIKULU30 Nisan 2020 19:31

    bu adam abd aynı işi yapta 100 yıl ceza alır idi.

  • laz halil 30 Nisan 2020 16:15

     arkadaşlar bu işin içinde mami var  boyu küçük yerden bitme vakıf müdür bu adam her şey dümenci kralı bu dümen seks fantazileri varr bunun sapık resmen

  • NEJDET 30 Nisan 2020 13:00

    1999 Yılında ARTI menkul değerler yatırım vardi. Bayram tatili yine 9 gun olmuştu tatile girmeden once tum müşterilerin hisselerini satip kapatip gitmislerdi tatil bitti borsa açıldı sabah yoldan gecerken bir kalabalik arti menkul yatirimin önünde sorduk tabi herkes varlığını kaybetmis bunlarin onlarla ilgisi varmi bilmem ama dikkat edelim. Yatırımcı tavsiyesi degildir.

  • Mokie Sokie30 Nisan 2020 11:40

    Uğur Bayraktar ve ekibinin yakında benzini bitecek gibi zaten gazla gidiyordu...YTD :)  :) 

  • Sedar kurt30 Nisan 2020 21:56

    It ulur kervan yurur yazarak tatmin oluyoruz yazik parasini kaptirana yaptirim kinama 3 sene cezaevinde yatir bakalim oluyormu bu islet

  • Ali30 Nisan 2020 11:12

    Umarım biraz önce yazdığım YORUM u yayınlarını biliyorum yayinlamayacaginizi ama yinede bekleyeceğim