E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSpor"Bu da Melo'ya kapak olsun"---

"Bu da Melo'ya kapak olsun"

Bu da Melo'ya kapak olsun
11 Mayıs 2015 - 06:10 borsagundem.com

Gaziantepsporlu Erdem Şen, Beşiktaş beraberliği sonrasında, "Bu da Melo'ya kapak olsun" dedi

Gaziantepspor Başkanı İbrahim Kızıl ve oyuncu Erdem Şen, Beşiktaş maçı sonrasında basın mensuplarının sorularını yanıtladılar. Basın mensuplarının 2 hafta önce oynanan G.Saray-G.Antepspor maçı sonrasındaki Melo'nun açıklamalarını hatırlatması üzerine Erdem, "Buradan Melo'ya kapak olsun o zaman" cevabını verdi.

Maçın ardından açıklamalarda bulunan Başkan İbrahim Kızıl, "Biz bir şey yapmadık sadece futbol oynadık. Futbolcularımızı tebrik ederim. Beşiktaş kendi sahasında ve taraftarı önünde şanssızlık yaşadı. Kendi taraftarları önünde galip gelememişler kalkıp maçı biz mi vereceğiz. Futbolcularımı tebrik ederim. Zaten birinci gol hakemin ayağına değmeseydi gol olmayacaktı. Hakemin ayağına değdi ondan sonra gol oldu. Şans bu, diyecek bir şey yok" ifadelerini kullandı.

"MELO AYIP ETMİŞ"

2 hafta önce oynanan maç sonrasında Galatasaraylı oyuncu Felipe Melo’nun, "Umarım diğer takımlara karşı da böyle mücadele ederler" yönündeki açıklamalarının hatırlatılması üzerine Kızıl, "Ayıp etmiş, biz hatırlıyor musunuz Trabzonspor maçı uzatıldı, son saniyede golü yedik. Galatasaray maçında 85, Fenerbahçe maçında 87’de yedik ve hep böyle güzel oynadık. Oynadığımız tüm maçlar böyle. Şansızlık, bazen böyle oluyor, futbolda bu geçerli" yanıtını verdi.

"MELO'YA KAPAK OLSUN"

Gaziantepsporlu oyuncu Erdem Şen ise yaptığı açıklamada: "Maça iyi başladık, şahsen ilk yarı top bizde kaldı. Daha çok pozisyon için pas yapmaya çalıştık. Bence ilk yarı Beşiktaş’ı iyi karşıladık" dedi.

İkinci yarı ise Beşiktaş’ın baskısıyla biraz geri çekilerek savunma yaptıklarını anlatan Şen, kontra ataklarla golü aradıklarını belirtti. Şen, şunları kaydetti: "Son saniyede o kontrayı yakaladım ama o golü atamadım. 1 puan iyi ama golü atsaydım 3 puanla dönmek vardı. Üzgünüm. Anneler Günü’nde golü de atamadım. Anneme sözüm vardı, nasip. Mesafeyi tam olarak bilmiyorum bayağı koştum. Topu bekledim. Sağ ayağımla kapatmak istedim belki sol ayağımla kapatsam gol olabilirdi. Top sert geldi, sağ ayağımın topuğuna çarptı o yüzden direğe çarpıp dışarı çıktı."

'2 hafta önce oynanan maç sonrasında Melo, 'Umarım diğer takımlara karşı da böyle mücadele ederler' diye bir açıklama yapmıştı. Ne diyorsun?" sorusuna ise Erdem, "Buradan Melo’ya kapak olsun o zaman. Bence mücadele ettik" yanıtını verdi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • maraz11 Mayıs 2015 10:13

    fenasi bak boş boş konuşuyon yakalarsam

  • erdem11 Mayıs 2015 09:51

    Adam bos kalaye bilerek kacirmis daha kapak olsun diyor daha ne yapacaktin be adam.

  • Cimbom11 Mayıs 2015 09:14

    Erdem fazla konusma kapak yapmayalım sana

  • kerim11 Mayıs 2015 09:05

    Fenasi kardesim agzina saglik bu hafta 2-1 den mac vermedimi sivas mecnun baskan ayni zamanda fenerbahce kongrebuyesi degil mi yalan diyin hadi.

  • fenasi11 Mayıs 2015 08:28

    uyarmasa resmen yatacaktınız. bu, fıtratınızda var.. inanmazsan 2001'de 3-0'dan 4-3 verdiğin Fener maçını Aziz'in kankası Celal Doğan'a sor! Bu da sana ve Fener yağdanlığı Borsagündem'e kapak olsun!