E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemBu bir milli güvenlik problemidir---

Bu bir milli güvenlik problemidir

Bu bir milli güvenlik problemidir
24 Şubat 2014 - 21:39 borsagundem.com

Kalkınma Bakanı Yılmaz dinleme iddialarını değerlendirdi...

Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, "paralel yapı"nın telefon dinleme iddiasına ilişkin, "Burada bakan düzeyinde ya da daha üst düzeyde çeşitli kamu görevlerindeki insanların hiçbir reel zemine dayanmayan gerekçelerle dinlenmesi, bir anlamda milli güvenlik problemidir. Bu anlamda da çok daha farklı şekillerde yorumlanması gereken bir durum" dedi. 

Bakan Yılmaz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, özel hayatın gizliliğinin ve insanların mahremiyetinin çok önemli bir alan olduğunu ifade etti.

Özgürlüğün, mahremiyetle mümkün olduğunu belirten Yılmaz, şöyle konuştu:

"İnsanların, bireylerin mahremiyetini koruyamazsanız, özgürlüğü tam olarak yaşayamazsınız. Bu açıdan gelişmeleri, çok olumsuz bir durum olarak görüyorum. Konunun ikinci bir boyutu da var; Burada bakan düzeyinde ya da daha üst düzeyde çeşitli kamu görevlerindeki insanların hiçbir reel zemine dayanmayan gerekçelerle dinlenmesi, bir anlamda milli güvenlik problemidir. Bu anlamda da çok daha farklı şekillerde yorumlanması gereken bir durum." 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • selim24 Şubat 2014 23:54

    ÖZGÜRLÜKTEN KASTIN NEDİR ACABA HERŞEYİ ZORUNLU YAPIPTA İNSANLARIN KANINI EMMEKMİ MESALA GENEL SAĞLIK SİGORTASI MİLLET HASTANEDE BAKINMADIĞI HALDE 200 KÜSÜR LİRA ALARAK SOYGUN YAPMAKMI HERŞEYİ NEDEN HALKA ZORLAMA İLE YAPMA ÇABASINDASINIZ ANLAMIŞ DEĞİLİM VERDİĞİM OY HARAM ZIKKIM OLSUN TAYYİP ERDOĞAN BEN BİR AKP Lİ OLARAK HAKKIMI HELAL ETMİYORUM...

  • veli24 Şubat 2014 23:01

    ülkede 10 yıl feto hüküm sürmüş,bunlar sahnede müsamere oynamışlar.

  • x24 Şubat 2014 22:51

    akp-hükümet hoyuk mu,ülkenin,milletin güvenliğinden hükümet sorumlu değil mi.

  • salih24 Şubat 2014 22:23

    Özgürlük denen şey nedir ? Arabanı, uçağını, füzeni, uzay mekiğini ve uçağını yapabiliyorsan özgürsün. Bunların dışında gelişmiş ülkelerin hapishanesindesin.