E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemBu 9 el dezenfektanını kullanmayın---

Bu 9 el dezenfektanını kullanmayın

Bu 9 el dezenfektanını kullanmayın
23 Haziran 2020 - 08:36 borsagundem.com

FDA, Meksika merkezli Eskbiochem isimli marka tarafından üretilen 9 el dezenfektanında methanol olma ihtimalinin olduğu ve bu maddenin zehirli olabileceği yönünde uyarıda bulundu.

ABD hükümeti bünyesinde çalışmalarını sürdüren ABD Gıda ve İlaç Dairesi (FDA) korona virüs salgını dolayısıyla patlama yapan el jelleri ve dezenfektanlar ile ilgili bir açıklama yaptı.

Yetkililer Meksika’da üretilen Eskbiochem isimli markanın ürettiği 9 el dezenfektanında methanol olma ihtimali bulunduğunu ve bu maddenin de ciltle temas veya ağız yoluyla alınması durumunda zehirli olabileceğini duyurdu.

FDA, “Eskbiochem’ın ürettiği 9 ürünü kullanmayın” uyarısını yaptı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • olmaz23 Haziran 2020 09:19

    kolanya varken işim olmaz

  • Mucise Reis ;)23 Haziran 2020 08:49

    Sabun kullanın. lavabo var, sabun var. gidiyorlar dezenfekte kullanıyorlar. ya en iyisi sabun. sabun tendeki bakterileri yok ediyor çözünüp suyla atıyor ... en iyisi yani. sabum ama ph değeri olsun. kaliteli alın. yoksa elleriniz üzeri çatlar pup pup dökülür. malum hacışş... varya bildiğin ondan al.