E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaEmtia ve Döviz PiyasalarıBtcTurk, hack iddialarına yanıt verdi!---

BtcTurk, hack iddialarına yanıt verdi!

BtcTurk, hack iddialarına yanıt verdi!
14 Mayıs 2021 - 16:45 borsagundem.com

Dün, hakkında çeşitli iddialarla gündeme gelen kripto para borsalarından BtcTurk'ten açıklama geldi.

Kripto para borsasına olan güveni Thodex vurgunu, Vebitcoin borsasının kapanması gibi olaylar azaltmıştı. Benzer bir iddia da dün BtcTurk hakkında ortaya çıktı.

Bir Twitter kullanıcısı, BtcTurk borsasından kullanıcı verilerinin sızdırıldığını ve bir hacker forumunda satışa çıkarıldığını tweet attı. Sızdırılan verilerin içinde de ad soyad, e-posta, doğum tarihi, telefon numarası, açık adres, IP adresi gibi bilgiler olduğunu belirtti. BtcTurk bu iddialar üzerine bir süre sessiz kalmıştı. Kripto para borsası bugün bir açıklama yaptı.

Kripto para borsasının destek hesabından 14:00 civarında atılan bir tweet’te aşağıdaki ifadeler yer alıyor:

Değerli kullanıcılarımız, sistemlerimizde herhangi bir olağandışı durum bulunmamaktadır. Bilgi güvenliği ve yazılım ekiplerimiz 7/24 sizlerden gelen tüm öneri ve bildirimleri incelemeye, BtcTurk Destek Ekibi tüm sorularınızı cevaplamaya devam ediyor. Sosyal medya ve bazı internet sitelerinde BtcTurk hakkında gerçeği yansıtmayan bilgi paylaşımlarına karşı gerekli hukuki süreç başlatılacak olup, titizlikle takip edilecektir. Her zaman olduğu gibi Bitcoin ve kripto para işlemlerinizi güvenle gerçekleştirebilirsiniz.

 

BtcTurk Pro'nun hacklendiği iddia edildi

 

Kripto para milyarderinden 1 milyar dolarlık Shiba Inu bağışı

 

'Doların tahtını kripto paralar alabilir'

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)