E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemBrexit üçüncü kez ertelenecek mi---

Brexit üçüncü kez ertelenecek mi

Brexit üçüncü kez ertelenecek mi
11 Temmuz 2019 - 06:34 borsagundem.com

İngiltere Parlamentosu'nda anlaşmalı Brexit için uzlaşma hâlâ sağlanamadı. AB Komisyonu Başkanlığı için uzlaşma sağlanılan isim olan Leyen, Brexit'in ertelenmesi ile ilgili açıklama yaptı

Avrupa Komisyonu'nun yeni başkanı olması konusunda birlik ülkelerinin uzlaşmaya vardığı Ursula von der Leyen, Londra’nın ihtiyaç duyması halinde Brexit’in bir kez daha ertelenebileceğini söyledi.

Avrupa Komisyonu'nun yeni başkan adayı ve Savunma Bakanı Ursula von der Leyen, Avrupa Birliği (AB) ve Birleşik Krallık arasında devam eden ‘Brexit’ krizi hakkında açıklamada bulundu.

Von der Leyen, Londra’nın kararını değiştirip AB’de kalması halinde bundan memnuniyet duyacağını belirterek, İngiliz hükümetinin ihtiyaç duyması halinde Brexit’in bir kez daha ertelenebileceğini söyledi.

İngiltere'nin 2016'da yapılan referandumla aldığı AB'den ayrılma kararını 29 Mart'ta hayata geçirmesi öngörülüyordu ancak parlamentonun Brexit anlaşmasını peş peşe yapılan oylamalarla reddetmesinin ardından Brexit 31 Ekim'e ertelendi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ben gelecekden gedim11 Temmuz 2019 09:52

    Ben gelecekden geldim. İngiltere 2020 den önce çıkmıyor. Çıkıcak ama sonrasında geri dönmek için uğraşacak.Avrupa birliğine geri girecekler.Çıktıklarına pişman olacaklar. İlerdire bahanelerini anlatacaklar. ABD yüzüne çıktık, vaatler olmadı, yeniden avrupabirliğine girdik diyorlar. :) İnanmayın , ben olsam,biri bana dese bende  inanmazdım...