E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemBrende: Türkiye ile 4. sanayi devrimi konusunda işbirliği yapacağız---

Brende: Türkiye ile 4. sanayi devrimi konusunda işbirliği yapacağız

Brende: Türkiye ile 4. sanayi devrimi konusunda işbirliği yapacağız
26 Nisan 2019 - 11:54 borsagundem.com

Dünya Ekonomik Forumu (WEF) Başkanı Borge Brende Bloomberg HT'ye Ankara'da Bakanlarla görüşmelerde bulunduklarını, Türkiye ile 4. sanayi devrimi konusunda işbirliği içinde olacaklarını söyledi

Dünya Ekonomik Forumu Başkanı Borge Brende Bloomberg HT'ye Ankara'da Bakanlarla görüşmelerde bulunduklarını, Türkiye ile 4. sanayi devrimi konusunda işbirliği içinde olacaklarını söyledi.

Brende dünya ekonomisinin son 10 yıldaki en yavaş ekonomik büyümeyi kaydettiğini, Türk ekonomisini de bundan etkilendiğini belirtti. 

Türkiye ekonomisinin son 20 yıldaki ekonomik başarısını gelecek yıllarda da gerçekleştirmesi ve aynı oranda büyümesi gerektiğini söyleyen Brende bu anlamda ekonomik reformların uygulanması gerektiğini ifade etti. 

Ankara'da Bakanlarla yapıcı görüşmeler gerçekleştirdiğini söyleyen Brende "Sanayi Bakanıyla gerçekleştirdiğimiz görüşmelerde işbirliğimizi nasıl geliştirebileceğimizi konuştuk...Türkiye'yle yakından çalışmaya devam edeceğiz. Türkiye 4. sanayi devriminde kazanan olabilir, genç nüfusu var, AR-GE'ye, kaliteli eğitime odaklanır, yeni teknolojileri adapte ederse 4. sanayi devrimi bir fırsat olacaktır" diye konuştu.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Brende: Türkler Başarır 26 Nisan 2019 12:15

    Türkleri övmemek mümkün değil, Türkler en kötü zorluklarda  bile başarıya ulaşmasını bilen bir millet.Yapılan reform çalışmalarını gıpda ile takip etmekle yetiniyoruz, yetişemiyoruz.Türk ekonomisi büyüdü ve dünyada ilk 10 ekonomi arasına girecek. Türkiye'nin ekonomik atılımlarını görmesem, 4.sanayi devrimi için Türklere işbirliği teklifinde bulunmazdım. Türkler olmadan 4.sanayi devrimi olmaz. Tükleri 4.sanayi devrimine sokmasak, onlar dururulamaz 4,5 (dörtbuçuk g) sanayi devrimine girerler. Bizleri de Geçerler dedi, ÖZET anlamayana ("Türklerden çok çekiniyoruz, korkuyoruz")  ah haber

  • Nihat26 Nisan 2019 22:47

    Bu yoruma  katılmayan tohumu şimdi merak ettim işte!