E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemBozdağ'dan Ömer Güney açıklaması---

Bozdağ'dan Ömer Güney açıklaması

Bozdağ'dan Ömer Güney açıklaması
13 Ocak 2014 - 22:51 borsagundem.com

Bekir Bozdağ, Fransa’da üç PKK üyesi kadının öldürülmesi olayına karışan Ömer Güney’in MİT ile ilişkili olduğu yönündeki iddiaları yanıtladı

HSYK yapısının değiştirilmesine ilişkin yasa teklifinin görüşmeleri sırasında Fransa’da öldürülen üç PKK üyesi kadının katil zanlısı Ömer Güney’in MİT ‘le ilişkili olduğu iddiası gündeme getirildi. Adalet Bakanı Bekir Bozdağ bu iddiayla ilgili olarak şunları söyledi:

“Bu olayla ilgili olarak Ankara’da devam eden bir soruşturma bulunmaktadır. Ömer Güney hakkında ‘örgüt üyesi olma’ ve ‘örgüt adına adam öldürmek’ suçundan başlatılan soruşturma devam etmektedir. Konuyla ilişkin olarak 24 Ekim 2013 günü adli yardım talebinde bulunuldu. Ancak Fransa makamları Türkiye’nin başvurusuna yanıt vermedi.

ÖZEL OLARAK TAKİP EDECEĞİM
Türkiye Cumhuriyet devletinin herhangi bir biriminin hukuk dışına çıkması söz konusu değildir. Fransa da öldürülen kadınlarla MİT’in ve diğer birimlerinin isminin karıştırılması tamamen iftira kampanyasıdır. Bizde konun araştırılmasını bu katilin arkasındaki gerçek azmettiriciler kimse Türkiye’ye ve dünya kamuoyun deşifre edilmesi için çalışıyoruz. Herhangi bir gevşeme söz konusu değildir. Ben bakan olarak özel takip edeceğim ifade etmek isterim.”

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • as13 Ocak 2014 23:10

    mit ilişkisi gündeme getirilmiş,kim getirdi arkadaş,bu nasıl ülke-devlet düşmanlığı,kim bu gündeme getiren hain uzantı.