E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriBoyner'den SPK'ya birleşme başvurusu---

Boyner'den SPK'ya birleşme başvurusu

Boyner'den SPK'ya birleşme başvurusu
14 Nisan 2014 - 12:49 borsagundem.com

Boyner, YKM Ticaret ve YKM Pazarlama ile devralma yoluyla birleşmeye ilişkin SPK başvurusunda bulundu

Boyner'den KAP'a yapılan açıklamada YKM Ticaret ile birleşmeye ilişkin olarak SPK'ya izin başvurusunda bulunulduğu bildirildi. Açıklamada şöyle denildi: ''Şirketimiz Yönetim Kurulunun 03.03.2014 tarih ve 05 sayılı kararı, YENİ KARAMÜRSEL GİYİM VE İHTİYAÇ MADDELERİ TİCARET VE SANAYİ ANONİM ŞİRKETİ (YKM TİCARET)'nin 03.03.2014 tarih ve 6 sayılı kararı ile YENİ KARAMÜRSEL GİYİM VE İHTİYAÇ MADDELERİ PAZARLAMA ANONİM ŞİRKETİ (YKM PAZARLAMA)'nin 03.03.2014 tarih ve 03 sayılı kararı çerçevesinde BOYNER'in, YKM TİCARET ve YKM PAZARLAMA'yı devir almak suretiyle bu şirketlerin kolaylaştırılmış usulde birleşmesi yönünde karar alınmış ve söz konusu husus 03.03.2014 günü kamuoyu ile paylaşılmıştı.

Bu defa, Şirketimiz bünyesinde devralma suretiyle birleşmeye ilişkin olarak taslak Birleşme Sözleşmesi ve taslak Duyuru Metni ve diğer belgelerle beraber 14.04.2014 tarihinde Sermaye Piyasası Kurulu'na başvurulmuştur.''
 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)