E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriBoyner Mağazacılık borsadan çıkıyor---

Boyner Mağazacılık borsadan çıkıyor

Boyner Mağazacılık borsadan çıkıyor
13 Ocak 2016 - 17:17 borsagundem.com

Boyner Mağazacılık A.Ş.'nin kottan çıkması için MKK kararı bekleniyor

Borsa İstanbul, Boyner Mağazacılık A.Ş.'nin MKK sürecinin tamamlanmasının ardından KAP'ta yapılacak duyuruyu izleyen ilk iş gününden itibaren, Şirket paylarının borsa kotundan çıkarılacağını duyurdu.
 
Borsa İstanbul'dan konu ile ilgili KAP'a yapılan açıklamada şu bilgiler verildi:
 
Sermaye Piyasası Kurulunun (Kurul) 12/11/2014 tarihli ve II-27.2 sayılı Ortaklıktan Çıkarma ve Satma Hakları Tebliği kapsamında Kurula ve Borsamıza başvuru yapan Boyner Büyük Mağazacılık A.Ş. (Şirket) ile ilgili olarak, Borsamız Genel Müdürlüğü'nün 13/01/2016 tarihli onayıyla Şirketin hakim ortağı adına çıkarılacak yeni payların ihraç edilmesi için ihraç belgesinin Kurul tarafından onaylanması şartıyla, MKK nezdindeki sürecin sağlıklı bir şekilde yürütülebilmesini teminen,
 
-İhraç belgesinin Kurul tarafından onaylandığı Borsamızca öğrenildiğinde (KAP'ta duyurulması ve/veya belgenin Borsamıza ulaştırılması sonucunda) Şirketin işlem sırası kapatılacak,
 
-MKK sürecinin tamamlanmasının ardından Borsamız tarafından KAP'ta yapılacak duyuruyu izleyen ilk iş gününden itibaren, Şirket payları Borsa kotundan çıkarılacak ve işlem görmekten sürekli olarak men edilecektir.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)