E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaNeden YükseldiBoyner hisselerine YKM dopingi---

Boyner hisselerine YKM dopingi

Boyner hisselerine YKM dopingi
23 Ekim 2013 - 09:47 borsagundem.com

Boyner'in YKM'nin tamamını almasının ardından Boyner hisseleri yüzde 10,65 artarak tavan oldu

Boyner Mağazacılık AŞ BOYNR hisseleri, şirketin YKM'yi tamamen almasının ardından hızlı yükseldi. Boyner'in Borsa İstanbul'da işlem gören hissesi yüzde 10,65 artarak 7,48 liraya ulaştı ve tavan yaptı.
Daha sonra hafif gerileyen 6,76 liradan işlem görüyor. Geçtiğimiz yıl YKM'nin yüzde 67'sini alan Boyner, dün kalan yüzde 37 hisseyi ve markanın kalan yüzde 50 hissesini alarak şirketin ve markanın tamamına sahip olmuştu.
Boyner Grup Mayıs ayında da Boyner Büyük Mağazacılık A.Ş’nin yüzde 30,05 oranındaki hissesinin Citi Venture Capital International'ın bir kuruluşu olan Fennella Sarl'den satın alıdığını duyurmuş, ardından mevzuata uygun olarak halka açık hisselerine de çağrıda bulunarak, Boyner Büyük Mağazacılık A.Ş’deki payını yüzde 96,5’e çıkarmıştı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • briffa24 Ekim 2013 20:51

    Patron yüzde üçü halka acmis ,kırk kuruşa kadar basmış,sonra milletin elinden aldığı malları cep to cep yapıp sur ha sur,sağlıklı düşünen bi insan bu kağıdı niye alsın cem boyner efendi...