E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaNeden DüştüBoyner: Borsa kotundan çıkıyor---

Boyner: Borsa kotundan çıkıyor

Boyner: Borsa kotundan çıkıyor
15 Ocak 2016 - 14:53 borsagundem.com

Boyner, borsa kotundan çıkmak için son prosedürleri bekliyor

Boyner, Borsa İstanbul'dan çıkıyor.
Borsa İstanbul, şirketin MKK sürecinin tamamlanmasının ardından KAP'ta yapılacak duyuruyu izleyen ilk iş gününden itibaren, paylarının borsa kotundan çıkarılacağını duyurdu.
Bu açıklamanın ardından Boyner hissesi düşüşe geçti.
Şirketin hissesi yüzde 4.12 oranında düşüşle 5.12 TL seviyesinden işlem görüyor.
Ayrıca şirketin fiili dolaşımdaki payı yüzde 0.92. Bu oranın düşük olması küçük hacimlerle sert fiyat ve miktar hareketleri yaratıyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ali02 Mart 2016 23:32

    hisseyi bir an önce açılsın

  • haydar19 Ocak 2016 14:53

    çıksın gitsinler yıllardır KY yi sömürdüler durdular..Bari gelecekteki saf KY ler kurtulmuş olur..Bir hisse bir hissedir.. Çıksın..Yoksa çekecekler 50 kuruşa 10 sene sürünecek duracak

  • kamil18 Ocak 2016 16:25

    borsadan çıkmakta nedir arkadaş. şimdi ben zararda olan bir şirketi halka arz edeyim gelen parayla şirketin kötü gidişine dur diyelim. sonra şirket kar a geçip karını temettü olarak dağıtacağı yerde, ben karımı neden halkla dağıtacağım diyip şirketi borsa kotundan çıkartiyim. ne güzel memleket.

  • Deli Dumrul15 Ocak 2016 15:03

    Yakışır. Çok yakışır. Borsadan çıkışa izin verdiğiniz sürece bu haberler koca koca adamlara çok yakışır. Efendim biz nerelerde eğitim aldık, biz kimiz biliyor musunuz? Evet bu lafları biz çok duyduk. Hikayenin dediği gibi oğlum ben sana vezir olamazsın demedim adam olamazsın dedim. Lafın kısası Türk borsa tarihinin en hatalı kararı Borsadan çıkışa izin verilmesidir. Artık birileri bu kararın iptali için bir şey yapsın...