E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaKripto ParalarBowman: Fed'in dijital para çıkarması için bir neden görmüyorum---

Bowman: Fed'in dijital para çıkarması için bir neden görmüyorum

Bowman: Fed'in dijital para çıkarması için bir neden görmüyorum
09 Kasım 2021 - 09:21 borsagundem.com

Fed Yönetim Kurulu üyesi Michelle Bowman, ABD'nin ödeme sisteminin etkinliği ve güvenliği dikkate alındığında Fed'in bir ABD merkez bankası dijital parası çıkarması için bir neden görmediğini söyledi.

"Bir kripto para çıkarılması için nedeni gerçekten anlamıyorum" diye konuşan Fed Yönetim Kurulu üyesi Michelle Bowman, Fed'in hali hazırda dijital paranın fayda ve maliyetleri konusunda bir dosyayı hazırlamakta olduğunu ve bunun yakın zamanda tamamlacağını vurguladı.

Konuşmasında enflasyonun yüksek seyretmeye devam ettiğine de dikkat çeken Bowman, enflasyonu yukarı iten faktörlerin bir kısmının gelecek yıl ortadan kalkmalarını beklediğini de vurguladı.

Bowman, enflasyon için görünüme yönelik ana endişenin tedarik zinciri aksamaları ve iş gücü yetersizlikleri olduğunu da ifade etti.

Fed Yönetim Kurulu'nda istifa

 

Fed'den 2022'nin sonunda faiz artırımı sinyali

 

Fed değişimi dolar için risk!

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Mucise Reis ;)09 Kasım 2021 09:43

    Var olan ekonomık sistem ve bağları iyi. dunyayaı inekgibi sağıyoruz, etınden, surunten,derısınden yararlanıyoruz... FED e başka ne alanda fayda sağlar bu gıjıtal para ? zaten usd yi ? btc ye uyarlayan sistemlerde kuruyoruz... zaten hakımıyet bizde. yola devam demış..mantıklı: ) FED için...