E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriBosh Fren, üretime kısmen ara verme kararı aldı---

Bosh Fren, üretime kısmen ara verme kararı aldı

Bosh Fren, üretime kısmen ara verme kararı aldı
20 Mart 2020 - 18:36 borsagundem.com

Bosh Fren Sistemleri, 23 Mart tarihinden itibaren iki hafta süreyle üretime kısmen ara vererek, düşük kapasite ile çalışma kararı alındığını açıkladı

BORSAGUNDEM.COM

Türkiye ve tüm dünyayı etkisi altında alan koronavirüs (COVID-19) salgını nedeniyle hisseleri Borsa İstanbul'da işlem gören bir şirket daha üretime ara verme kararı aldı.

Bosh Fren Sistemleri, küresel etkisi halen şiddetle devam ve Türkiye'nin de kritik bir süreçten geçtiği koronavirüs pandemisinin etkilerini azaltmaya yönelik alınan önlemler çerçevesinde, 23 Mart 2020 tarihinden itibaren iki hafta süreyle üretim çalışmalarına kısmen ara verme kararı aldığını duyurdu.

Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yer alan açıklamada kararın, şirket müşterilerinin de faaliyetlerine ara vermesi gözönüne alınarak verildiği ve söz konusu iki haftalık süreçte düşük kapasite ile çalışıma yönteminin uygulanacağı kaydedildi.

Açıklamada ayrıca, şirketin üretim harici operasyonlarında, 'İş Sürekliliği Planı' çerçevesinde faaliyetlerine devam edeceği, üretime ara verilen süre içerisinde her yıl yaz döneminde uygulamaya alınan periyodik bakım çalışmalarının da mümkün ölçüde gerçekleştirileceği ifade edildi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

Son Değer: 1.013,00
En Yüksek: 1.034,00
En Düşük: 1.004,00
Değişim 0,10 %
FK: 0,00
PD / DD: 37,44
İşlem Hacmi 111.236.767
Toplam Adet: 109.222
Ağırlıklı Ort.: 1.018,45
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)