E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaKripto ParalarBorsaların stablecoin rezervleri rekor seviyede---

Borsaların stablecoin rezervleri rekor seviyede

Borsaların stablecoin rezervleri rekor seviyede
28 Ağustos 2021 - 09:26 borsagundem.com

Stablecoin rezervleri, piyasada çok yakında yeni bir hareketlilik yaşanabileceğinin sinyallerini veriyor

50 bin dolardan reddedilen Bitcoin (BTC) bir süredir 47 bin dolar civarında konsolide olurken, zincir üstü veriler çok yakında yeni bir hareketlilik yaşanabileceğinin sinyallerini veriyor.

Kripto analiz kaynağı CryptoQuant, 26 Ağustos tarihli blog gönderisinde borsalardaki stablecoin rezervinin rekor kırdığını duyurdu. Tüm kripto para borsalarındaki stablecoin rezervinin değeri, tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 19,22 milyar dolara ulaştı.

CryptoQuant CEO'su Ki Young Ju, bu durumun tamamen farklı yönde sonuçları olacak iki anlamı olabileceğini düşünüyor. Ki, 27 Ağustos'ta paylaştığı Twitter gönderisinde şöyle belirtti:

Son zamanlarda borsalara 1,7 milyar dolar değerinde stablecoin aktarıldı. Borsalar, stablecoin rezervlerini teorik olarak iki nedenden dolayı artırıyor: Kullanıcı talebi üzerine kripto varlık satın almak veya kullanıcıların düzeltme öncesi çekim taleplerine hazırlanmak. Umarım ilk senaryo geçerlidir.

Diğer yandan Ki, bu endişelerin yalnızca kısa vade için geçerli olduğunu ve stablecoin rezervlerindeki artışın, piyasa için uzun vadede olumlu olacağını düşünüyor:

Her iki durumun da, itibari para kripto varlıklara dönüştüğünden dolayı uzun vadede olumlu sonuç vereceğini düşünüyorum. İtibari para yerine stablecoin'ler ile kripto varlık satın almak daha kolay.

Kripto parada ‘token’ furyası

Coeure: Libra gibi stablecoinler doların konumunu tehdit edebilir

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)