E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaBorsagundem.com iOS uygulaması güncellendi ---

Borsagundem.com iOS uygulaması güncellendi

Borsagundem.com iOS uygulaması güncellendi
05 Eylül 2016 - 13:49 borsagundem.com

Borsagundem.com’un iOS uygulaması 2.0.5 sürümü ile kullanıma sunuldu. Uygulamanın yeni sürümünü AppStore üzerinden indirebilirsiniz.

Türkiye’nin rakipsiz borsa haber sitesi Borsagundem.com’un iOS uygulaması yenilenmeye devam ediyor. Bir süredir yenileme ve güncelleme aşamasında olan uygulama, geçtiğimiz günlerde 2.0.2 sürümüne güncellenerek yatırımcılarla buluşmuştu. Bu güncellemenin ardından uygulamada bir dizi yeni iyileştirme daha yapıldı ve bugün 2.0.5 sürümü ile yatırımcıların kullanımına sunuldu. Artık yatırımcılar, yenilenen uygulamanın üzerinden piyasa haberleri, BİST, hisse takibi, şirket haberleri, emtia ve döviz piyasalarına ait verileri anlık olarak iOS işletim sistemli mobil cihazlarının üzerinden takip edebilecekler.

Yenilen Borsagundem.com uygulamasını, aşağıdaki linke tıklayarak indirebilir veya cihazınız üzerindeki mevcut uygulamayı güncelleyebilirsiniz.

Borsagundem.com iOS uygulama indir

indir iOS

Not: Uygulamayı önceden kullanan ve sorun yaşayan okuyucularımız, uygulamayı cihazlarından kaldırıp yeniden kurmaları gerekmektedir.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)