E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaKulisBorsada kritik genel kurul ikinci kez ertelendi---

Borsada kritik genel kurul ikinci kez ertelendi

Borsada kritik genel kurul ikinci kez ertelendi
11 Mayıs 2017 - 12:50 borsagundem.com

Borsa tarihinin en önemli Genel Kurulu ikinci kez ertelendi. Yönetimdeki büyük krizin çözümü 8 Haziran’a kaldı.

BORSAGUNDEM.COM

Borsa tarihinin en önemli Genel Kurul toplantısı için flaş bir gelişme yaşandı. 12 Mayıs Cuma günü  (yarın) yapılacak Olağan Genel Kurul’un son dakikada 8 Haziran Perşembe gününe ertelendiği öğrenildi. Erteleme kararı, Borsagundem.com’un “Borsa tarihinin en önemli Genel Kurulu, kim kazanacak, kim kaybedecek” manşetinden sonra geldi.

Yeni yönetimin belirleneceği yarınki toplantıda, Borsa Yönetim Kurulu ve İcra Kurulu Başkanı Himmet Karadağ ile Yönetim Kurulu Başkan Vekili  ve Genel Müdür Osman Saraç arasındaki büyük gerginliğin de Genel Kurul gündemine gelmesi bekleniyordu.

İkinci erteleme borsa kulislerinde uzun süredir konuşulan ‘yönetim krizi iddiaları’nı da destekler çerçevede. “Kim kazanacak, kim kaybedecek?” dedirten genel kurulun son anda ertelenmesi yönetimle ilgili sıkıntının da, çözüm arayışlarının da varlığını ortaya koyuyor.

Kritik Genel Kurul bilindiği gibi ilk 21 Nisan 2017’de toplanacaktı. Ancak toplantı o tarihte alndığı belirtilen ‘tüm kamu genel kurullarının referandum sonrasına bırakılması” kararı gereği 12 Mayıs’a ertelenmişti. Şimdi ise 8 Haziran’a ertelendi.

Borsa tarihinin en önemli genel kurulu

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Hzyun17 Mayıs 2017 05:46

    Ericom hissselri yatirimciyi kokunde kurutu yubin kaybim bence borsada seytanlar yapiyor ki gormuyorlarsa salala gibi aktigini ben kap ne spk hepisi ayni hic aydinlatmar