E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaBorsada bugünkü işlemler iptal edildi, 5 iş günü kapalı olacak---

Borsada bugünkü işlemler iptal edildi, 5 iş günü kapalı olacak

Borsada bugünkü işlemler iptal edildi, 5 iş günü kapalı olacak
08 Şubat 2023 - 17:32 borsagundem.com

Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksinde kayıplar yüzde 5 ve yüzde 7'yi aşınca iki kez devre kesici uygulandı. Borsa İstanbul'dan yapılan açıklamada işlemlerin durdurulduğu belirtildi. Borsa, 14 Şubat akşamına kadar 5 iş günü kapalı olacak.

Borsa İstanbul, pay piyasası ile vadeli işlem ve opsiyon piyasası pay ve pay endeksi türev pazarlarında işlemlerin durdurulmasına karar verdi. Borsa cuma kapanışından bu yana yüzde 16,24 değer kaybetti. 

Borsa İstanbul'da 17:21 itibarıyla yapılan açıklamada bugün (8 Şubat) yapılan tüm işlemlerin iptal edildiği, hisse ve VİOP piyasalarının 14 Şubat akşamına kadar kapalı olacağı duyuruldu.

Borsa İstanbul'dan Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yapılan açıklama şöyle:

Deprem felaketi sonrasında yaşanan volatilite artışı ve olağandışı fiyat hareketleri nedenleriyle Borsamız Piyasalarının güvenilir, şeffaf, etkin, istikrarlı, adil ve rekabetçi bir şekilde işleyişini teminen, Borsa İstanbul A.Ş. Borsacılık Faaliyetlerine İlişkin Esaslar Yönetmeliği'nin 39 uncu maddesinin 1 inci fıkrası uyarınca Pay Piyasası ile Vadeli İşlem ve Opsiyon Piyasası bünyesindeki Pay ve Pay Endeksi Türev Pazarlarının 8 Şubat 2023 tarihinde saat 11:00 itibarıyla 5 iş günü süreyle (14 Şubat 2023 akşamına kadar) kapatılmasına ve kapatılan pazarlarda sağlıklı fiyat oluşumuna imkan sağlamayan düşük işlem hacmi de dikkate alınarak 8 Şubat 2023 tarihinde gerçekleştirilen tüm işlemlerin BİAŞ Yönetmeliğinin "Emirlerin ve İşlemlerin Borsa Tarafından İptali" başlıklı 33 üncü maddesinin 1-c bendi uyarınca iptal edilmesine karar verilmiştir.

Borsa iki kez devre kesti

Borsa İstanbul'da yaşanan sert değer kayıpları sebebiyle, bugün iki kez devre kesici çalıştı. Borsa İstanbul haftanın üçüncü işlem gününe sınırlı düşüşle başlarken, endeks açılışta yüzde 0,52 oranında düşüş ile 4 bin 4482 puan oldu. Sonrasında kayıplar derinleşti ve 10:12 itibarıyla borsa devre kesti. 10:42'de işlemler yeniden başladı ancak düşüşün hızını kesmemesiyle borsa açıldığı gibi yeniden devre kesti. Borsadan 11:01'de yapılan açıklama ile Borsa İstanbul işleme kapatıldı.

BIST 100 endeksi bugün son işlemlerde, yüzde 7,09 değer kaybı ile 4 bin 186 puanda bulunuyordu. Bankacılık endeksi de, yüzde 6,03 düşüşle 3 bin 464 puan seviyesinde hareket ediyordu. 

Teknik açıdan BIST 100 endeksinde 4 bin 500 ve 4 bin 400 seviyeleri destek, 4 bin 750 puan direnç konumunda bulunuyor. 

Borsada TEFAS üzerinden yapılan hisse işlemleri iptal edildi

 

Borsada işlemler durduruldu

 

Borsa İstanbul'da ikinci kez devre kesici uygulandı

 

Sert düşüş sonrası Borsa İstanbul kapandı

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (79)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Safak12 Şubat 2023 13:31

    Borsa mi kaldı.Depreme ayak uyduran borsa.Cok önceleri Neden Türk yatırımcı az.Kucuk yatırımcı neden kaçırıldı.Neden donmuyorlar diye serzenisler vardı.Sonra bu sene bakan nebatinin teşvikiyle 4 milyon Türk yatirimcisi ile küçük yatırımcılar da yıllar sonra borsaya bir anda dolustu.Sonuc..Sonuc deprem.Borsaya Girenler eskisi gibi parçalanıp yerin dibine gomulduler.Borsa açıldığında yeniden yükselişler olmaz bırakın kar elde etmeyi zararların telafisi sağlanmaz ise bundan sonra borsaya değil 4 milyon 40 kişi girmez.Borsanin adı anilmaz.Uzun vade altın daha karlı denilir olay biter.

  • Ömer cansiz12 Şubat 2023 11:28

    6 şubattan itibaren bitteki işlemleri iptal edilsin .yoksa ( deprem yerindeiki yagmacilardan hiç bir farkı yok) biri leri hisseleri yağmalamış digeride marketleri ,aynı soygun benim nazarimda

  • borsa yatırımcısı09 Şubat 2023 21:56

    Sayın devlet büyüklerim, Antakyada yaşayan bir dostum canını kurtarmayı başardı ama borsa istanbulun açık olmasından dolayı birikiminin büyük kısmını kaybetti. Yüzyılın en büyük felaketlerinden birini yaşayan ülkemizde onbinlerce vatandaşımız internet ve telefon hatlarının o bölgede kesik olmasından dolayı hiçbir işlem yapamazken borsa istanbulun açık olması doğru değildir. Kredili bakiyesi olan birisinin ya da vedeli işlemler piyasasında açık pozisyonu olan birisi göçük altında iken ya da internet ve telefon hatları çalışmaz iken pozisyon kapatması mümkün olmamıştır. Yatırımcıların internet ve telefon erişimi olmadığı için elleri kolları bağlı kalmışlardır. Çarşamba günkü işlemlerin iptal edilmesi yeterli değildir. Depremden önceki fiyatlara geri dönecek şekilde pazartesi ve salı günkü işlemler de iptal edilmelidir. Çünkü yüzbinlerce insanın eli kolu bağlı iken piyasanın açık olması eşitlik ilkesine aykırıdır. , saygılarımla..

  • Peak09 Şubat 2023 18:46

    Mal canın yongasidir, deprem bölgesindeki bir vatandasimiz millyet yazarı zeynep hanıma mesaj atmış, 2 günde tüm birikimim elimden alındı diye, borsa kapatmak çok iyi bir durum değil ama şartlar ve durum malum, bu insanların zararları giderilmeli zaten 2 gün çok düşük havim hisseler, bir deprem bir de borsa vurdu insanlara, insan düşünmeden duramıyor dolar da mı kalsa idik diye, spk başkanı ve borsa ist çıkıp açıklama yapmalıdırlar, spk başkanı sorumluluk alıp istifa etmelidir, üç beş balinaya peşkeş çekilmiştir,Cimer e mağduriyet lerin giderilmesi için dilekçe atalım herbirimiz, deprem bölgesinde eriyen portföy 50 milyar TL civarı sözü geçmekte,

  • Memet09 Şubat 2023 17:37

    Pazartesi de iptal edilmeli yazık günah millet can derdine düşmüşken bunlar çıkar peşindeydi yazık

  • Seyfullah Ak09 Şubat 2023 16:13

    Arkadaşlar buradan yazmakla olmaz hepimiz hazine bakanlığını arayıp bu konuyu iletelim bu hafta yapılan tüm işlemler iptal edilsin diye belki o zaman bir çözüm olur

  • Muro09 Şubat 2023 15:51

    Pazartesi de iptal edilmeli 100 yılın felaketi deniyor sadece salı olmaz spk

  • kenan09 Şubat 2023 15:30

    Aslında borsada satış yapılmadı, vurguncular kendin den kendine işlem yaparak borsayı aşağıya doğru çökerttiler, panikle satanların malları toplandı takaslarda hisse azalmaları yok aksine artma var

  • Kaan09 Şubat 2023 13:09

    Sadece Salı günkü işlemleri iptal etmek samimiyetsizliktir. Salı'yı iptal edip Pazartesi'yi etmemek kadar mantıksız bir iş olamaz! Bunun geçerli bir gerekçesi de olamaz. 

  • Young Turk09 Şubat 2023 13:03

    Salı günkü şartların aynısı Pazartesi günü de söz konusu idi. Pazartesi günkü işlemler de iptal edilmeli!

  • yunus09 Şubat 2023 11:54

    Bütün şirketlere bedelsiz sermaye artışı şartı getirilmeli,o zaman düşüş durur.

  • Mesut 09 Şubat 2023 10:07

    İnsanlar neden eve dolara altına yatırım yapıyor işte bu yüzden. Borsa parasını yatıranın parasını çalıyor. Doların ev fiyatlarının düştüğünü ne zaman gördünüz. Banka değeri kadar kar açıkladığı gün taban oluyor. Borsa pişmanlıktır. Borsa soygun yeridir.

  • MERT09 Şubat 2023 09:03

    Sistem müsaade ediyorsa, takaslar cuma günkü kapanışa geri dönsün. İnsanlar ölüm-kalım mücadelesi verirken, borsaya erişimi yokken, birilerinin fırsatçılık yapması adalete sığmaz. Ağlayanın malı gülene yar olmaz, demişler. Bu fırsatçılara da hayır getirmeyecek o paralar. Yaklaşık 385 000 yatırımcı var bölgede. Bu insanların hakkını kim koruyacak?

  • Dost09 Şubat 2023 08:38

    Spk pazartesiden intibaren yapılan işlemler iptal edilmeli yoksa spk il başkanı istifa etmeli

  • HAKURATA09 Şubat 2023 09:57

    PAZARTESİDEN İTİBAREN OLMALI AMA YAPILIR MI KESTİRMEK ZOR.YTD.

  • Murat09 Şubat 2023 08:34

    Sizden ricam cevrenizde cafe market heleki 3 harfli marketler mağaza ne olursa olsun tespit ettiğiniz yerlerde eksik kolon bulunuyorsa hemen ihbar edin adanada yıkılan binaların çoğu işyerleri yerini genişletmek için kestiği kolonlar yüzünden yıkıldı

  • Bbb09 Şubat 2023 08:31

    Spk en az pazartesiden intibaren yapılan işlemler iptal edilmeli ve şubatın sonuna kadar kapatılmalı borsa adaletli ol

  • Önemli09 Şubat 2023 07:50

    Borsayı açmak için acele etmemeli 15 şubat erken bir tarih ilk etapta 20 şubat hatta 1 martı beklemek faydalı olur.bu husus önemli.

  • Mucise Reis : )09 Şubat 2023 00:16

    Sözde vatansever, milliyet, zart zurt ağzına alanların küfür ve hakeretlerine mağruz kalsakda sosyal medyada ve özel iletişim kanalları ile organize biçimde yapılan itirazlar, ve tepki adımları yöneticileri geri adıma attırdı. Gelecekde sorulara cevap veremeycek boyutta zırva adımlarından vazgeçtiler. Hesap veremezlerdi yoksa. Burada bile bilindik ayakkabı yalayan partizan bahçesi havhavlarının yazılarına mağruz kaldık. Ama ilim, bilim, akıl , mantık vb kazandı. Herkes yetkililerden hesap isterse işte böyle olur. Vatandaş hesap sorar, yönetenler hesap verir. Bunu unutmayın.

  • Selma09 Şubat 2023 00:09

    Kapatın bir ay gitsin. İnsanların parası pul olmuş

  • Küçük yatırımcı 08 Şubat 2023 23:34

    Deprem günü baz alinarak en az 10 gün (5 şubat ile 20 şubat arasinda) kapalı kalsin borsa. Bu şekilde biraz piyasa sakinleşir. Stabil hale gelir böylelikle. Küçük yatırımcı yi düşünmek gerekiyor

  • Yorum08 Şubat 2023 23:25

    ayrıca her zemine inşaat yapmamalıyız çünkü gevşek zeminlerde bizim mütahitlerimiz hele ki o yap sattçılar gerekli betonu demir donatıyı koymuyorlar veya kaçınıyorlar o sebeple gevşek zeminlerde yap satçı mütahite inşaat izni verilmemeli ayrıca Bi jeofizik raporu olmadan proje çizilmemeli gerçi bunlar yeni deprem yönetmeliğinde var çevre ve şehircilik bakanlığı bu konuda titiz fakat uygulamalar özensiz birde bu deprem izalatörleri için böyle külfetli depremler yaşamamamız için devlet teşvik vermeli

  • Yorum08 Şubat 2023 23:23

    İkincisi depremde yatay kuvvetler için hazırda yapılmış binaların 3~5 metre etrafına toprağa gömülü şekilde temelin altına geçecek şekilde kanallar açılıp perdeleme yapılıp kapatılmalıdır bu da yatay dalgalara karşı koruma görevi görür en azından bunları yaparsanız ölümlü göçükler olmaz ha o betonu elle tekmeyle dökülen binaları hiç beklemeden aynı gün insanları içinden çıkarıp kendi ellerimizle yıkmalıyız mezardan farkı yok

  • Yorum08 Şubat 2023 22:52

    Böyle bir depreme hazırlıklı olmak mümkün nasıl mı öncelikle tüm mevcut binalara bodrum katlarında deprem izalatörü yok ise sonradan takılabilir bunu yapan teknik ekipler ve teknolojiler mevcut şimdi bina güçlendirme denen şeyi yani kolonları etrafı açılarak takviye çelikler konulduktan sonra betonlanmasından önce en alttaki veya bodrum katı var ise buradaki kolların baş kısımlarına izalatörü takılabilir ayrıca takviye çelikel bu kattaki kolonları izalatörü kadarki kısmı güçlendirilir bu iistanbuldaki binalar için yapılması şartolan şeyler yıkıldığında 20 30 katı maddi yükümlülüğü girmektense önceden bu tedbirler alınırsa bu yıkımın önüne geçilir

  • Yorum08 Şubat 2023 23:43

    Şimdi bu kırmızıya basan ya cahil yada mitahit çünkü mütahitler deprem izolatörü ü duyunca dizlerinin bağları çözülüyor biraz fiyatlı olmasından dolayı heralde ama insan hayatından pahalı değil ayrıca bizim inşaat tekniği iz daha çok almanyada alınmıştır bundan vazgeçmeliyiz japonyada kullanılan tekniği almalıyız mühendislerimizi buna göre eğitmeliyiz çünkü bölgemiz deprem bölgesi bu sabeple deprem bölgesinden örnekleme yapmalıyız zemini kaya sert zemin olan ülkeleri örnek almamalıyız ayrıca deprem bölgesini gösteriyorlar ya o görüntülerde çok lüks diye satılmış binaların Bi görüntüsü var hepsi zemin katta kolonlar bacaklarından kırılmış gibi gerisin geriye yıkılmış binalar var işte onlar o katta sıklaştırma eksiği var flanşa karşı yapılan sıklaştırma yapılmadığı için tüm kat o noktadan burkulmuş ve kolonlar kırılmış malesef her kolona 10 tane etriye fazladan olsaydı o yıkım olmazdı Şimdi o kırmızıya basan arkadaş kimse o yazsın biz okuyalım

  • Mehmet08 Şubat 2023 22:32

    Pazartesi ve salı da iptal edilmeli depremde yıkıldı zaten insanlar borsada da batmasın

  • Anadolu08 Şubat 2023 22:01

    Dünyanın en yıkıcı faylarından birini konuşuyoruz, 10 ilde yıkıma neden olmuş ve birçok şehri de iyi sallamış başka fay gördünüz mü, yeni görüyorsunuz. Benim anlamadığım böyle bir ciddi depremde neden işlemler olmaya devam ediyor? Yine benim anlamadığım böyle başarısız bir SPK neden hala görevde durmaya devam ediyor?

  • vatandaş08 Şubat 2023 21:02

    şimdi anladım ancak yabancılar neden deliler gibi satıp gittiklerini,meğer fırıldağı bizden önce görüyorlarmış gavur oğlu gavurlar,böyle başa böyle tarak olmaz deyip zamanında gitmişlar uyanıklar

  • Twit08 Şubat 2023 20:32

    Twitter kapatmışlar

  • Kaçan Grup08 Şubat 2023 20:59

    gözleri dönmüş

  • Müjde08 Şubat 2023 20:18

    Tüm hesaplar düzeltildi arkadaşlar kontrol edin fiyatlar salı 18 10 a döndü

  • Yasmin09 Şubat 2023 00:41

    Hayır düzeltilmesi malasef

  • Asım08 Şubat 2023 20:16

    Ülkeyi işi bilen normal vatandaşlar yönetse bu ülke uçardı. Adaletsizlik bilgisizlik vurdumduymazlıkları yüzünden herkes mutsuz. Tek mutlu bunlsrdam nemalanan kısım. Cahilleri saymıyorum.

  • Borsacı08 Şubat 2023 20:08

    Pazartesi belki olmaz ama salı gününün takası perşembe dönecek. Yani salı gününüde iptal edilmeli

  • Vatandaş08 Şubat 2023 20:05

    Allaha şükür 1 hafta zarar yok bunada şükür

  • Vatandaş08 Şubat 2023 23:25

    Saffet kardeşim aynen ben burdan para kazanmaktan Vazgeçtim param erimesin başka birşey istemiyorum

  • Saffet08 Şubat 2023 21:53

    Kardeş dogru söylemiş in kaza mayı bırak kaybetmediğimiz güne şükrediyoruz

  • Deli08 Şubat 2023 21:19

    14 şubatta telafi ederler.

  • Öfkeli08 Şubat 2023 19:55

    O işi pazartesi yapacaktınız çok geç alınmış bir karar.Ama şu 3 günde şunu anladıkki borsadaki şirketlerin deprem bölgesindeki yağmacılardan hiç farkı kalmadı gözümde param normale dönsün 1 dk durmayacağım bu şerefsiz şirketlerde.Çok zorumuza gitti çok bu depremzedelere yaptıklarınız O insanların acılarından ticaret yapmanız.Bunun adı resmen namussuzluktur.

  • dsda09 Şubat 2023 12:40

    aynen kardeş iş adamı değil hepsi çiş adamı bunlar. devletimiz hakkından gelsin yağmacıların ve bu gibi inasnların. depremde ölen tüm yuttaşlarımıza gani gani rahmet eylesin. :'( 

  • Ahmet Çelik 08 Şubat 2023 19:45

    Salı günü yapılan işlemler de hesaplara geçmeden iptal edilmeli, zaten pazartesi borsanın açılması hata idi, en azından bunu da yapmalı şok ve İMKB yönetimi

  • Kemal08 Şubat 2023 19:34

    Pazartesi satan yarın parasını çekecek bu durum da mağduriyet yaratır... Bundan dolayı ilk 2 gun iptal olmaz....Pazartesi den itibaren borsa kapalı olmalıydı..

  • Deli08 Şubat 2023 21:19

    Oldu başka derdin.

  • Yok08 Şubat 2023 20:19

    Yarın çekemez t+2 yok

  • Fon08 Şubat 2023 19:22

    Hisse fonlarında sıkıntı oldu ondan iptal ettiler bugünü o olmasa %7 gitmişti fonlardan kurtardık

  • Öneri08 Şubat 2023 19:20

    Halka açık şirketler başta bankalar 2022 karlarını depreme bagışlasınlar 3-5-10 vererek bırakmasınlar.temettü vermeyip karı 2022 de depreme versinler

  • Mert08 Şubat 2023 20:18

    Yatırımcısına vermesin dimi. İşbankası 22 milyar vergi vermiş. O vergiyi hükümet deprem bölgesindekilere dağıtsın.

  • Adı08 Şubat 2023 19:19

    Borsa istanbul adı niye türkiye de herkes işlem yapıyor bende türkiye borsası olmalı adı

  • Mehmet 08 Şubat 2023 22:34

    İstanbul demek Türkiye demek gardaş

  • Takas08 Şubat 2023 19:14

    T+1 Ptesi salı takaslarıda henüz geçmedi onlarda çok talep olur çok şikayet magduriyet bildirimi alırlarlarsa onlarıda iptal ederler.bugün iptal oldu.umarım ptesi salı da karara baglarlar.

  • Yetki.08 Şubat 2023 19:12

    Cumhurbaskanı isterse pazartesiden itibaren iptal ettirir. Talep alması gerek çok.duyarsa magduriyeti yetki verir bu hafta işlem olmamış sayılır.ama şu an en azından bugünkü zararı kurtardık %7 yi

  • Haftaya08 Şubat 2023 19:09

    7 şubat kapanışlarından açılacak fiyatlar endks 4505 de.1 haftada herşey daha net hale gelir.bir vadede toplar önümüz zaten kapalıydı seçimden dolayı.teselli istanbulu etkilememiş olması

  • Meda08 Şubat 2023 19:07

    Pazartesi depo vardı zaten borsa çok az düştü.dün çok düştü.bugünde çok abartı vardı panik vardı ve bugün iptal oldu.haftaya daha net tablo olur yukarı açar.bir zamanda toplar ama seçim var o da ayrı sıkıntı

  • Kralcann08 Şubat 2023 19:06

    Millet sanıyorki 15 inde çıkıcak bence düşmeler devam edicek

  • Muratça08 Şubat 2023 20:42

    Felaket tellallığı yapma ulan zırto..

  • İptal08 Şubat 2023 19:03

    Hesaplar salı akşam 18:10 a ve fiyatlar salı akşamkine dönecek.yani bugün kimse zarar etmedi tabanlardan mal alan varsada iptal oldu.endks 4505 yani.

  • fafa08 Şubat 2023 18:52

    Geç alınmış bir karar.Depremin 1. günü bu yola girilmeliydi,zira insanların psikolisi bozulmuştu.

  • Açıldığı zaman08 Şubat 2023 18:52

    Borsa 15 şubatta açıldığı zaman düşmeyecek mi sanıyorsunuz siz oldu komple kapalı kalsın hiç açılmasın daha sert vuracaklar

  • Necati08 Şubat 2023 18:51

    İmkan varsa salı işlemleri de iptal edilsin.

  • hayat08 Şubat 2023 18:45

    Pazartesi ve Salının da iptali gerekiyor, siz nerede yaşıyorsunuz, uzaylı mısınız, nerede millet derede devlet?

  • Devran08 Şubat 2023 19:13

    Mahkemeye verirsek kesin kazanırız. Bu adamlara anlam vermek zor.

  • Kralcan08 Şubat 2023 19:06

    Yüzde 10 kar gitti zaten kes sesini

  • Sssscccc 08 Şubat 2023 18:34

    Pazartesi itibariyle kredili işlemlerden faiz alınmasın satış verdiğimiz halde satamadik

  • Hasan Doğru 08 Şubat 2023 18:29

    Geç ama doğru bir karar

  • Kubilay08 Şubat 2023 18:28

    O.tesiden başladılar neden bugün... Kimi koruyor. SPK ve BIST yönetimi madem bugün iptal edebiliyorsan p.tesi olan kismida iptal et....yoksa yanliy kurum olan SPK ve BIST teyit etmiş olur.

  • Fp08 Şubat 2023 18:27

    Bende gümüş varanti var 14 şubatta sifirlanir beni nasıl koruyacak

  • vaner08 Şubat 2023 18:27

    kardaşlar bunların sözüne güvenilmez.

  • Dun ????08 Şubat 2023 18:18

    Buna sevinen var. Pazartesi dahil iptal edilmeli islemler....deprem dun mu oldu

  • Tufan08 Şubat 2023 18:18

    Pazartesi işlemleri iptal edemezdiler tamam paraya ihtiyacı olan depremden etkilenen bozacak parasını alacak ama salı akşamı toplandılar salı işlemleri iptal edilip borsa bir hafta kapatılmalıydı. Spk başkanı nasıl hangi kafayla iş yapıyor anlamsızca işler. Tepkiler artınca sağdan soldan kapattı. Geç kalınmış doğru bir karar.

  • Mustafa Bakan08 Şubat 2023 18:13

    6Şubat Pazarteside dahil olmak üzere borsanın işlemlerinin geçersiz sayılmasını istiyoruz..Biz battık.Allah için ,buna neden çözüm bükmüyorsunuz.Bizi neden soyuyorsunuz.Battık battık.Vicdan sahibi iseniz,bunu önleyin .Allah için ,bize sahib çıkın.

  • Bir dost08 Şubat 2023 18:10

    Acimasiz bir durum.

  • küçük yatırımcı08 Şubat 2023 17:56

    GEÇ kalındı ama teselli ikramiyesi oldu

  • Mehmet Çiftçi08 Şubat 2023 17:55

    Bu yorumdan benim anladığım Borsa da işlem gören hisse senetleri 14 Şubat açılışında 7 Şubat kapanış değerlerinden işlem görecek.Bugünkü değer kayıpları sayılmayacak.Doğrumudur

  • Hata08 Şubat 2023 19:04

    Yanlış yorum salı 18 10 fiyatları geçerli

  • fafa08 Şubat 2023 18:54

    Evet doğru.

  • hayat08 Şubat 2023 18:44

    14 Şubatta da kapalı. 15 Şubatta açılacak

  • efe08 Şubat 2023 17:55

    hisse düşüşleri bugun ki onlardami iptal dunku kapanişa mi donecek hesaplar bakiyeleri?

  • Telafi08 Şubat 2023 17:51

    Pazartesi Borsanın kapanmamasını telafi eden karar.yani %7 düşmedi bugün endks 15 şubatda daha iyimser olur durum.kararlar güzel dogru.hiç yoktan iyi oldu çok kagıt dipteydi.

  • yatırımcı08 Şubat 2023 17:38

    Cumadan sonra yapılan işlemler iptal edilmelidir