E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaBorsacı Fed yöneticilerine soruşturma---

Borsacı Fed yöneticilerine soruşturma

Borsacı Fed yöneticilerine soruşturma
05 Ekim 2021 - 08:33 borsagundem.com

Senatör Warren'ın, Fed yöneticilerinin finansal faaliyetlerinin soruşturulmasını istemesinin ardından Fed'den konuyla ilgili soruşturmanın planlandığı açıklandı

Fed, iç gözlemcisinin üst düzey ABD merkez bankası yetkilileri tarafından gerçekleştirilen finansal alım satım faaliyetlerine ilişkin bir soruşturma açmayı planladığını bildirdi.

Yapılan açıklamada, “Kapsamlı incelememizin bir parçası olarak, bazı üst düzey yetkililerin alım satım faaliyetlerinin hem ilgili etik kurallara hem de yasalara uygun olup olmadığına dair bağımsız bir inceleme başlatmak için Federal Reserve Board Genel Müfettişliği ile geçen hafta görüşmelere başladık." dendi.

Senatör Elizabeth Warren Pazartesi günü erken saatlerde Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu'nu üst düzey Federal Rezerv yetkilileri tarafından yapılan hisse senedi işlemlerinin içeriden öğrenenlerin ticareti kurallarını ihlal edip etmediğini araştırmaya çağırdı.

Dallas Fed Başkanı sağlam borsacı çıktı

 

Yatırımlarıyla gündeme gelen 2 Fed yetkilisinden emeklilik kararı

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)