E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaBorsa yasaklısından yeni hamle---

Borsa yasaklısından yeni hamle

Borsa yasaklısından yeni hamle
27 Ağustos 2013 - 16:28 borsagundem.com

SPK tarafından Bakanlar Medya hisse senetlerinde gerçekleştirilen işlemler nedeniyle yasaklanan Ebru Zana yine MKK'ya başvurdu

Bakanlar Medya A.Ş. pay piyasasında 03.06.2013-31.07.2013 döneminde gözlenen olağan dışı fiyat ve miktar hareketlerinin piyasa dolandırıcılığı suçunun işlendiğine dair makul şüphenin bulunduğu sonucuna ulaşılması nedeniyle Ebru ZANA hakkında, SPK tarafından geçici olarak 6 ay süreliğine borsalar ve teşkilatlanmış diğer piyasalarda işlem yapma yasağı getirilmiş ve işlem yapma yasağının getirildiği tarih itibarıyla Merkezi Kayıt Kuruluşu A.Ş. nezdindeki hesaplarına işlem yasağı kaydının işlenmesi istenmişti.
Aradan kısa bir süre geçtikten sonra elinde bulunan 160.000 adet GSD Holding hissesinin tipe dönüşmesi için MKK'ya başvuran ve hisseleri kottan çıkarılan Ebru Zana bu kez de 40.000 adet GSD hissesi için tipe dönüşüm talebinde bulundu.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)