E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaBorsa Uzmanlığı eğitimi start alıyor---

Borsa Uzmanlığı eğitimi start alıyor

Borsa Uzmanlığı eğitimi start alıyor
27 Ekim 2017 - 10:19 borsagundem.com

İnternet üzerinden düzenlenecek Sermaye Piyasaları ve Borsa Uzmanlığı Sertifika Programı 20 Kasım'da başlıyor

Üç yıldır Dokuz Eylül Üniversitesi İşletme Fakültesi ve INFORCE iş birliği ile gerçekleştirilen “Sermaye Piyasaları ve Borsa Uzmanlığı Sertifika Programı”, bu defa A1 Capital’in desteğini de alarak 20 Kasım’da katılımcılarıyla yeniden buluşuyor. Benzerlerinden farklı ve güçlü içeriğiyle, internet üzerinden düzenlenmesi sebebiyle büyük ilgi gören programın medya desteğini Borsa Gündem, yazılım desteğini ise FİNNET üstlenecek.

Borsa ve sermaye piyasalarına yatırım yapılırken bilinmesi gereken her şeyi konunun uzmanı akademisyenlerden ve deneyimli piyasa uzmanlarından uygulamalı olarak öğrenilebileceği sertifika programı toplam 60 saat sürecek ve 4 haftada tamamlanacak. Sermaye Piyasaları ve Borsa Uzmanlığı Sertifika Programının içeriğinde aşağıdaki dersler yer alıyor:

Yatırım Araçları (6 saat)
Makroekonomik Göstergeler (3 saat)
Ekonomi (3 saat)
Finansal İstatistik (3 saat)
Mali Analiz (9 saat)
Portföy Yönetimi (6 saat)
Teknik Analiz (9 saat)
Risk Yönetimi (6 saat)
Finansal Mühendislik (6 saat)
Yatırımcı Psikolojisi (3 saat)
İlgili Mevzuat (3 saat)
Vergileme Esasları (3 saat)

İnternet üzerinden düzenleniyor olması sebebiyle Türkiye’nin ve dünyanın her köşesinde Borsa’ya merak duyan ve bu konuda uzmanlaşmak isteyen herkesin kendi istediği bir mekândan cep telefonu, tablet veya bilgisayar üzerinden canlı olarak katılabileceği Sermaye Piyasaları ve Borsa Uzmanlığı Sertifika Programı’nın katılımcıları, kaçırdıkları dersleri izlemek veya katıldıkları derslerdeki konuları pekiştirmek amacıyla derslerin video kayıtlarına sınav tarihine kadar erişim sağlayabilecek. Programın sonunda yapılacak sınavda başarı gösteren ilk beş öğrenci seçkin aracı kurumlarda zorunlu staj yapma imkânına kavuşurken, tüm katılımcılar FİNNET 2000 portalına bir ay süreyle ücretsiz erişim hakkına sahip olacak.

Ulaşabildiği geniş katılımcı kitlesi, sunmuş olduğu konfor ve kolaylıklar nedeniyle benzerlerinden önemli bir şekilde ayrılan “Sermaye Piyasaları ve Borsa Uzmanlığı Sertifika Programı” hakkında ayrıntılı bilgi almak ve kayıt olmak için buraya tıklayabilirsiniz.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)