E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaBorsa Okulu’ndan İzmir fırtınası---

Borsa Okulu’ndan İzmir fırtınası

Borsa Okulu’ndan İzmir fırtınası
24 Temmuz 2017 - 13:59 borsagundem.com

Gündem Medya Grubu ve Inforce işbirliğinde İzmir’de düzenlenen 0’dan 100’e Borsa Seminerlerinde usta isimler, katılımcılara borsanın, yatırımın sırlarını aktardı.

BORSAGUNDEM.COM

Borsagundem.com, Türkiye’nin geleceği, 2023 hedefinin büyük silahı Sermaye Piyasalarına bilinçli yatırımcı kazandırmak, finansal okuryazarlığı ülke çapında yaymak için dev adımlarına devam ediyor.

Gündem Medya Grubu ve Inforce işbirliği ile iki dönem İstanbul’da düzenlenen ve büyük ilgi gören Borsa Okulu, yaz döneminde kapılarını bu kez İzmir’de açtı.

Mövenpick Otel'de 20 Temmuz’da başlayan 0’dan 100’e Borsa Seminerleri’nde yatırımcı adaylarına, doğru hisseyi doğru zamanda seçmenin formülü verildi.

Kulaktan dolma bilgilerle kaybetmiş, sosyal medyadaki üfürmelerle tuzağa düşürülmüş üzücü örnekleri gören ve bilinçli yatırımcı olma hedefiyle, işin sırlarını öğrenmek için seminerlere katılan yatırımcı adayları, 4 gün süren eğitim fırtınasında, usta isimlerden teknik analizi, bilançoyu, gelir ve mali tabloyu okumayı, yorumlamayı öğrendi.

Sermaye Piyasalarının önde gelen aktörlerinden, spot ve vadeli piyasalardaki çeyrek asırlık tecrübenin ismi Dr. Gökhan Ugan’ın ve borsaanaliz.com yöneticisi, usta borsacı Aydın Eroğlu’nun eğitmen olarak yer aldığı seminerlere, halka açık şirketlerin temsilcileri de büyük bir katkı verdi. Temsilciler, sektördeki deneyimlerini ve bilgilerini katılımcılarla paylaştı.

Dr. Gökhan Ugan ve Aydın Eroğlu’ndan borsa yatırımına yönelik ipuçlarını ve püf noktalarını dinleyen katılımcılar 'nerede, ne zaman, ne yapmaları?' konusunda aydınlatıldı. Tarafsız, objektif ve sadece gerçekler üzerine oturtulmuş seminerlerde trend, destek direnç noktalarını oluşturma yöntemi bilgileriyle donatılan katılımcılar ayrıca risk değiştirmeyi ve getiriyi garanti altına almanın yollarını da kaptı. Seminerlerde portföy kompozisyonunu doğru bir şekilde oluşturma ve uygun kaldıracı kullanma yolları da aktarıldı.

Özetle, her katılımcı, aday olarak girdiği Borsa Okulunun kapısından yatırım yapmanın şifrelerini beynine yerleştirmiş birer borsacı olarak çıktı.






Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)