E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaBorsa Okulu’nda internetten eğitimde Kasım fırtınası---

Borsa Okulu’nda internetten eğitimde Kasım fırtınası

Borsa Okulu’nda internetten eğitimde Kasım fırtınası
03 Kasım 2020 - 14:20 borsagundem.com

Borsagundem.com ile Inforce işbirliğinde yürütülen dev proje, finansal okuryazarlığı Türkiye’ye yayma hareketinin öncü ismi Borsa Okulu’nda bir heyecan bitti, yeni bir heyecan başlıyor... Yeni eğitim tarihi 16-20 Kasım.

Bomba gibi internetten borsa eğitimiyle 16 Ekim 2020’de mezunlarını veren “0’dan 100’e Borsa” kapılarını bu kez Kasım ayında Türkiye sevdalısı yatırımcı adaylarına açıyor.

16 Kasım’da başlayacak olan internetten seminerler, ekonomiye katkıda bulunmak, ülkeyi 2023 hedeflerine ulaştıracak yatırımlarda rol almak isteyen yaşlı, genç, kadın, erkek, her meslekten katılımcılara açık.

16 Kasım önemli çünkü, tasarruflarını sermaye piyasalarında ama bilinçli adımlarla doğru, güvenilir adreslerde değerlendirecek, Türkiye’yi zirveye taşıyacak hamlelere ortak olarak büyük gururu yaşayacak, birikimlerini sağa sola kaptırmak yerine katlayarak yol alanlar kervanına katılacak yatırımcı adaylarını, usta eğitimciler, güçlü bir eğitim programıyla bekliyor olacak.

Yatırımcı yeteneklerini keşfetmeyi arzulayan katılımcılar yeni bomba borsa eğitimiyle 16 Kasım – 20 Kasım 2020 tarihlerinde buluşacak.

BİLGİSAYARDAN, TABLETTEN, CEP’TEN BAĞLANABİLİRSİNİZ

İstanbul’dan Diyarbakır’a, Edirne’den Erzurum’a, Van’a, Antalya’dan Trabzon’a tüm Türkiye’ye; Berlin’den New York’a tüm dünyaya açılan ‘sanal pencere’deki bu eğitim fırsatını kaçırmamak için bilgisayarınızı, tabletinizi, cep telefonunuzu açıp internete bağlanmanız yeter.

SEMİNERLER DR. GÖKHAN UGAN VE SERDAR ULUCA’DAN

Borsanın ustası, Türkiye’nin önde gelen finansal piyasalar eğitmeni ve Gündem Medya Grubu yazarı Dr. Gökhan Ugan derin tecrübesiyle, makroekonomik göstergelerin takibi ve yorumu, mali analiz teknikleri, portföy yönetimi ve risk yönetiminin sırlarını aktaracak.

Katılımcılar, destek-direnç noktalarından temel teknik indikatörlere, trend analizine, tüm kritik bilgileri, özel ayrıntıları, sermaye piyasalarının çeyrek asırlık deneyimli ismi, ‘teknik analiz’ ustası Serdar Uluca’dan dinleyecek.  Borsagundem.com yazarı stratejist Serdar Uluca’nın öğretileriyle fırsatlara açık, risklere karşı hazırlıklı olacaksınız.

İŞTE MÜTHİŞ PROGRAM İŞTE ÇİFTE ARMAĞAN

16 Kasım – 20 Kasım 2020 haftasında düzenlenecek eğitim, beş gün boyunca saat 19.00 - 22.00 arası internet üzerinden gerçekleştirilecek. Katılımcılar seminerler sırasında eğitmene soru sorabilecek, seminer videoları bir hafta süreyle izlenebilecek. Ayrıca katılımcılara 1 ay ücretsiz www.grafiknediyor.com ve FİNNET 2000 aboneliği hediye edilecek.

· PAZARTESİ - YATIRIM ORTAMI

Makroekonomik Göstergelerin Takibi ve Yorumu (Dr. Gökhan Ugan)
Hisse senedi fiyatlarını etkileyen faktörler, piyasalarda fiyat oluşumu, ödemeler dengesi istatistikleri, kredi/risk derecelendirmesi, takip edilmesi gereken temel göstergeler.

· SALI - DOĞRU HİSSEYİ SEÇME

Mali Analiz Teknikleri (Dr. Gökhan Ugan)
Bilanço kalemleri ve yorumlanması, gelir tablosu kalemleri ve yorumlanması, yatay ve dikey bilanço analizi, oransal analiz.

· ÇARŞAMBA - DOĞRU ZAMANI SEÇME

Teknik Analiz (Serdar Uluca)
Trend analizi, destek ve direnç noktalarının tespit edilmesi, temel teknik indikatörler, temel teknik formasyonlar.

· PERŞEMBE - DOĞRU KOMPOZİSYONU OLUŞTURMA

Portföy Yönetimi (Dr. Gökhan Ugan)
Statik ve dinamik portföy yönetim teknikleri, portföy riskinin ölçülmesi, portföy kompozisyonunun değiştirilmesi, hisse senetlerinin mevsimselliği.

· CUMA - DOĞRU KALDIRACI KULLANMA

Risk Yönetimi (Dr. Gökhan Ugan)
Risk ile getiri arasındaki ilişki, risk yönetiminde kullanılan araçlar, portföyün riskten korunması, portföy getirisinin garanti altına alınması.

İNTERNETTEN EĞİTİME KATILIM ÜCRETİ

İş adamı, işçi, memur, öğrenci, bankacı, doktor, esnaf, sanatçı, öğretmen, ev kadını, garson, ileriye özgüvenle bakmak isteyen herkese açık olan internetten 0’dan 100’e Borsa Seminerleri'ne katılım ücreti (KDV dahil) 750 TL.

Merkez Bankası ihalesinde faiz oranı yüzde 14.99

Wall Street ralli için seçim sonucunu bekliyor

ABD'de vadeli endeksler seçim öncesinde yükseliyor

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.