E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaBorsa Okulu’nda dev eğitim: Borsa düşerken kazanma stratejileri---

Borsa Okulu’nda dev eğitim: Borsa düşerken kazanma stratejileri

Borsa Okulu’nda dev eğitim: Borsa düşerken kazanma stratejileri
08 Nisan 2021 - 14:15 borsagundem.com

Sermaye Piyasalarına bilinçli yatırımcılar kazandıran Türkiye’nin gururu Borsa Okulu’nda yine dev bir eğitim programı.. Yatırımcı adayları ve iki usta eğitmen kazandıran borsa sırları için 19-23 Nisan haftasında buluşuyor. Kayıtlar açıldı…

BORSAGUNDEM.COM

Finansal okuryazarlığı Türkiye çapında yayma girişiminin öncü adresi Borsa Okulu’nda Nisan atağı… 

Borsagundem.com - Inforce işbirliğinde yürütülen dev proje “0’dan 100’e Borsa Seminerleri”yle Sermaye Piyasalarına bilinçli yatırımcı ordusu kazandırmaya devam eden Borsa Okulu, çok konuşulan internetten borsa eğitim zincirine güçlü bir programla bir yenisini daha ekliyor.

‘Sanal pencere’ borsa düşerken kazanma stratejileri eğitimiyle tasarruf sahiplerine açılıyor. Özlenen buluşma, 19 Nisan’da..

19 – 23 Nisan 2021 tarihlerinde, tasarruf sahiplerini borsanın sırlarıyla tanıştıracak, kazançlı zirvenin yolunu açacak  “0’dan 100’e Borsa”da yatırımcı adaylarını müthiş bir eğitim programı bekliyor. 18 Nisan Pazar günü ise ‘tanışma webinarı’ düzenlenecek.

EĞİTİM USTA İSİMLERDEN

Borsanın ustası, Türkiye’nin önde gelen finansal piyasalar eğitmeni ve Gündem Medya Grubu yazarı Dr. Gökhan Ugan ile halen aktif olarak borsacılığa devam eden sektörün ünlü ve usta ismi Halit Acartürk, makroekonomik göstergelerin takibi ve yorumu, mali analiz teknikleri, portföy yönetimi ve risk yönetiminin detaylarını katılımcılara aktaracak.  

5 gün, 15 saat sürecek eğitim fırtınasında bilanço analizinden gelir tablosunun yorumlanmasına, doğru zamanda doğru hisseyi seçmeden doğru kaldıracı kullanmaya, tüm kritik bilgiler paylaşılacak. Öğretilerle, fırsatlara açık, tuzaklara karşı hazırlıklı olacaksınız.

BİLGİSAYARDAN, TABLETTEN, CEP’TEN BAĞLANABİLİRSİNİZ

Sadece Türkiye’ye değil, tüm dünyaya açılan bu fırsatı kaçırmamak için ister evde, ister ofiste, ister bir kafede bilgisayarınız, tabletiniz veya cep telefonunuzla internete bağlanmanız yetecek.

İŞTE MÜTHİŞ EĞİTİM PROGRAMI

· PAZAR (17:00 - 18:00) - TANIŞMA WEBİNARI

Yaklaşık 45 dakika sürecek webinarda hem katılımcılarla tanışılacak hem de eğitimin verileceği webinar platformu tanıtılacak.

· PAZARTESİ (20:00 - 23:00) - YATIRIM ORTAMI

Pay Piyasalarına Giriş ve Makroekonomik Göstergeler (Dr. Gökhan Ugan)
Pay piyasalarının genel işlem özellikleri, pay senedi fiyatlarını etkileyen faktörler, piyasalarda fiyat oluşumu, ödemeler dengesi istatistikleri, kredi/risk derecelendirmesi, takip edilmesi gereken temel ekonomik göstergeler.

· SALI (20:00 - 23:00) - DOĞRU HİSSEYİ SEÇME

Mali Analiz Teknikleri (Dr. Gökhan Ugan)
Bilanço kalemleri ve yorumlanması, gelir tablosu kalemleri ve yorumlanması, yatay ve dikey bilanço analizi, oransal analiz.

· ÇARŞAMBA (20:00 - 23:00) - DOĞRU ZAMANI SEÇME

Teknik Analiz (Halit Acartürk)
Trend analizi, destek ve direnç noktalarının tespit edilmesi, temel teknik indikatörler, temel teknik formasyonlar.

· PERŞEMBE (20:00 - 23:00) - DOĞRU KOMPOZİSYONU OLUŞTURMA

Portföy Yönetimi (Dr. Gökhan Ugan)
Statik ve dinamik portföy yönetim teknikleri, portföy riskinin ölçülmesi, portföy kompozisyonunun değiştirilmesi, hisse senetlerinin mevsimselliği.

· CUMA (20:00 - 23:00) - DOĞRU KALDIRACI KULLANMA

Risk Yönetimi (Dr. Gökhan Ugan)
Risk ile getiri arasındaki ilişki, risk yönetiminde kullanılan araçlar, portföyün riskten korunması, portföy getirisinin garanti altına alınması.

KİMLER KATILABİLİR, ÜCRETİ NEDİR?

İşçi, memur, öğrenci, bankacı, doktor, esnaf, müzisyen, öğretmen, ev kadını, garson, ileriye özgüvenle bakmak, yatırım konusunda uzmanlaşmak isteyen herkese açık olan “0’dan 100’e Borsa Seminerleri”ne katılım ücreti (KDV dahil) 750 TL.

ÖDÜLLÜ PORTFÖY YARIŞMASI

Eğitimi izleyen 26-30 Nisan haftasında ise bir sürpriz var. Katılımcılar, ‘Ödüllü Portföy Yarışması’nda keyifli bir rekabetle, kendilerini sınama, hünerlerini ortaya çıkarma fırsatını yakalayacak.

Halka arzlar dedeyi halayı 'borsacı' yaptı

Fransız borsası 21 yılın zirvesinde

Ünlü kurum Türk bankalarında hedef fiyatları değiştirdi

89 hissede karar anı!

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Deliii13 Nisan 2021 13:53

    Vaka ile alakası yok yanlış haber yapmayın keriz yok küçük yatırımcı mağdur oldu fonlar güven vermediği için çıktı gitti kalkanlar da hep zarar da böyle yazsanıza