E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaBorsa Okulu’na kayıtlar için zaman daralıyor---

Borsa Okulu’na kayıtlar için zaman daralıyor

Borsa Okulu’na kayıtlar için zaman daralıyor
25 Ocak 2017 - 07:51 borsagundem.com

Gündem Medya Grubu ve İnforce’un dev işbirliğinde 0’dan 100’e Borsa eğitimi 4 Şubat’ta başlıyor. İlk dönem katılımcıları için önemli uyarı: Sınırlı kontenjanlar için son günler...

BORSAGUNDEM.COM

Bilinçli bir borsa yatırımcısı olma fırsatını sunan Borsa Okulu, 4 Şubat’ta İstanbul’da kapılarını açıyor. 5 ayrı kategoride hazırlanan 0’dan 100’e Borsa eğitiminden yararlanarak borsada kazanma şansını yakalamak isteyenlere ise yönetim katından kritik bir uyarı geliyor: “Borsa Okulu’na kayıtlar için zaman daralıyor... Sınırlı kontenjanlar için son günler...”

KONTENJANLAR SINIRLI

Yenilikçi bir anlayışla hazırlanan 10 kişilik özel sınıflarda, samimi bir sohbet ortamında gerçekleştirilecek seminerlere yönelik ilgiyi anlatırken, alım satım sırlarını merak eden tüm yatırımcı adaylarına seslenen Borsa Okulu Uzman Eğitmeni Dr. Gökhan Ugan, “Kontenjanların sınırlı olduğunu, kayıt için fazla vakit kalmadığını hatırlatırım” diyor. Dr. Gökhan Ugan, katılımcılara ayrıcalık kazandıracak eğitimle ilgili ipucu da veriyor: “Seminerlerde önemli bilgiler sade ve anlaşılır bir dilde aktarılacak. Bilgi paylaşımının yanında güncel gelişmelerin piyasalar üzerindeki etkileri de tartışılacak.”

 

UZMAN ÖNERİSİ: TÜM KATEGORİLERE KATILIM

Kulaktan dolma bilgilerle kaybetmiş, sosyal medyadaki üfürmelerle tuzağa düşürülmüş üzücü örnekler ortada... Borsa Okulu’ndaki eğitim de işte bu manzara karşısında tasarruf sahiplerinin duyduğu korkuyu içlerden söküp atacak, “Benim param ne olacak?” değil, “Param bana ne kadar kazandıracak?” güvenini aşılayacak. 4 hafta sürecek ilk dönem eğitimde yatırımın şifrelerini öğretecek olan Borsanın ustası Dr. Gökhan Ugan, spot ve vadeli piyasalardaki 22 yıllık tecrübesini katılımcılarla paylaşacak. Eğitim boyunca özellikle sermaye piyasalarında küçük yatırımcılar için hazırlanmış sinsi tezgahlar konusunda uyarılarda bulunacağını belirten Dr. Ugan sözlerini, “Her bir kategori bilinçli yatırımın beş önemli yapı taşı niteliğinde olduğundan tüm kategorilere katılım tavsiye edilir” diyerek noktalıyor.

DİKKAT! ZAMAN DOLUYOR

İnteraktif bir ortamda dört hafta boyunca beş farklı kategoride verilecek olan 0’dan 100’e Borsa eğitiminde ilk dönem 4 Şubat 2017’de start alıyor. Seçenek çok; katılımcı isterse bir, isterse  iki seminere, isterse tümüne girebiliyor. Borsa Okulu yöneticileri, “Eğitim, İstanbul’un seçkin otellerinden olan Conrad’da 10 kişilik özel sınıflarda, bire-bir etkileşime müsait bir ortamda gerçekleştirilecek. Katılımcılara manipülatörlere karşı uyanık kalma, doğru hamle yapma becerisi kazandırılacak. Bu önemli şansı kullanmak için heyecan duyan yatırımcı adaylarına vakit dolmadan bir kez daha sesleniyoruz, kontenjanlar sınırlı, kayıtlar için son günler” şeklinde konuşuyor.

İŞTE SEÇKİN EĞİTİMİN PROGRAMI

1.Seminerler 4 hafta sürecek,  5 farklı kategori olarak verilecek

a. YATIRIM ORTAMI: Makroekonomik Göstergelerin Takibi ve Yorumu
b. DOĞRU HİSSEYİ SEÇME: Mali Analiz Teknikleri
c. DOĞRU ZAMANI SEÇME: Teknik Analiz
d. DOĞRU KOMPOZİSYONU OLUŞTURMA: Portföy Yönetimi
e. DOĞRU KALDIRACI KULLANMA: Risk Yönetimi

2. Seminer saatleri:

a. 10:00 – 11:00 Makroekonomik Göstergelerin Takibi ve Yorumu
b. 11:30 – 12:30 Mali Analiz Teknikleri
c. 14:00 – 15:00 Teknik Analiz
d. 15:30 – 16:30 Portföy Yönetimi
e. 17:00 – 18:00 Risk Yönetimi

BORSA OKULU’NDAN ÖNEMLİ HATIRLATMA

-Katılımcılar istedikleri sayıdaki kategorinin derslerine kayıt yaptırabilir.
-Her kategori için 10 katılımcı alınacaktır. Kayıtta öncelik ilk başvurulara aittir.

Yatırım yapmanın şifreleri Borsa Okulu’nda

10 kişilik sınıflarda özel borsa eğitimi

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)