E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaBorsa Okulu yılın son mezunlarını verdi---

Borsa Okulu yılın son mezunlarını verdi

Borsa Okulu yılın son mezunlarını verdi
27 Aralık 2017 - 13:59 borsagundem.com

Borsa Gündem - Inforce Finansal Çözümler, Eğitim ve Danışmanlık işbirliğinde düzenlenen eğitim fırtınası, Türkiye’ye yeni bilinçli yatırımcılar kazandırdı

BURAK TAŞÇI - BORSAGUNDEM.COM

Alın terini manipülatör tuzaklarına kaptırmak istemeyen, birikimlerini ‘kazan-kazan’ parolasıyla Türkiye’nin yarınları adına sermaye piyasalarında değerlendirmenin yollarını arayan tasarruf sahiplerine, bilinçli borsa yatırımcısı olma fırsatını sunan Borsa Okulu’nda yılın son eğitim fırtınası İstanbul’da esti.

Geçtiğimiz hafta sonu mega kentin ve turizmin ünlü adresi Hilton İstanbul Bosphorus’da gerçekleştirilen 0’dan 100’e Borsa Seminerleri, katılımcıları mali-teknik analizden risk ve getiri arasındaki ilişkiye, bilanço yorumlamadan, hisseyi doğru ve zamanında seçmeye, kritik ve stratejik bilgilerle donattı.

“ARTIK BİLANÇOLARA BAKACAĞIZ”

Borsaya büyük ilgi duyan çeşitli meslek sahibi bir grubun izlediği derslerde, usta bir isim, Türkiye’nin önde gelen finansal piyasalar eğitmeni Dr. Gökhan Ugan hocalığıyla yine büyük fark yarattı.
Keyifli, meraklı, soru yağmurunda geçen seminerlerde kafalardaki tüm bilinmeyenler çözüme ulaştı. İki gün süren müthiş eğitimden seçici, rant peşinde koşmanın yolunu kapatan, sinsi planlara karşı uyarıcı öğretilerle ayrılan katılımcıların ortak düşüncesi, bu eğitimin kazandırdığı, güven duygusu, bilinçli yatırımın ilk adımı “Artık bilançolara bakacağız” sözüydü..
Grup adına konuşan Maden Yüksek Mühendisi Ozan Turhan, kaliteli bir ortamda gerçekleştirilen 0’dan 100’e Borsa Seminerleri hakkında, “Çok iyi başladık, çok iyi bitti. Bundan sonra atacağımız adımlar Gökhan Ugan hocamızın büyük katkılarıyla yeniden şekillendi” dedi.

FİKİRLER TAMAMEN DEĞİŞTİ!

Turhan, borsa konusunda amatör değil ama kendini profesyonel bir konuma da oturtmuyor. Hisse senedi yatırımcısı olduğunu anlatan Ozan Bey, “Kendime göre büyük, piyasaya göre küçük diyebiliriz. Enflasyona göre kazancım var. Kaliteli şirketlere orta-uzun vadede yatırım yaparım” diye konuşuyor.
İki gün boyunca işin ustasından öğrendikleriyle, konuklardan dinledikleriyle fikirlerinin tamamen değiştiğini ifade eden Ozan Turhan, bundan böyle daha farklı parametrelere yöneleceğini belirtiyor.
Borsa Okulu’nu ekonomiden siyasete yayıncılıkta çok başarılı bulduğu Borsagundem.com’un mobil uygulamasından gördüğünü söyleyen Ozan Turhan, konuşmasını, ‘borsayı bilmeyenlere’ mesaj gibi bir cümleyle noktalıyor: “Bilinçli yatırımcı olmak için bu eğitimi almak gerekiyor."

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)