E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaBorsa ödüllerine İş Yatırım damgası---

Borsa ödüllerine İş Yatırım damgası

Borsa ödüllerine İş Yatırım damgası
31 Mart 2014 - 20:55 borsagundem.com

Üç farklı piyasasında 2013 yılında en fazla işlem hacmine ulaşanyatırım kuruluşları arasında iş Yatırım lider oldu

Borsa İstanbul, dört farklı piyasasında 2013 yılında en fazla işlem hacmine ulaşan 12 yatırım kuruluşunu ödüllendirdi. Kıymetli Madenler ve Kıymetli Taşlar Piyasası, Vadeli İşlem ve Opsiyon Piyasası, Pay Piyasası ile Borçlanma Araçları Piyasası’nda ödüle layık görülen yatırım kuruluşları, ödüllerini Borsa İstanbul Üst Yönetimi’nin ellerinden aldı.
Borsa İstanbul 31 Mart 2014 tarihli Olağan Genel Kurul Toplantısı’nın ardından Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Dr. M. İbrahim Turhan’ın katılımıyla düzenlenen ödül töreninde, 2013 yılında 4 farklı piyasada en yüksek işlem hacmini gerçekleştirerek ilk üçe giren yatırım kuruluşları ödüllendirildi.


En yüksek işlem hacmine sahip kurumlar ödüllerine kavuştu

Borsa İstanbul Konferans Salonu’nda düzenlenen ödül töreninde Kıymetli Madenler ve Kıymetli Taşlar Piyasası kapsamında Kuveyt Türk Katılım Bankası Genel Müdürü Ufuk Uyan, Rona Döviz ve Kıymetli Maden Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Nihan Rona ve Nadir Döviz ve Kıymetli Maden İhracat Müdürü İhsan Kurt ödül alırken Vadeli İşlem ve Opsiyon Piyasası kapsamında İş Yatırım Menkul Değerler Genel Müdürü Ali Erdal Aral, TEB Yatırım Menkul Değerler Genel Müdürü Baturalp Candemir ve Garanti Yatırım Menkul Kıymetler Genel Müdürü Nevzat Öztangut ödüllendirildi.
Pay Piyasası’nda ise İş Yatırım Menkul Değerler Yönetim Kurulu Başkanı İlhami Koç, Garanti Yatırım Menkul Kıymetler Genel Müdürü Nevzat Öztangut ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler Genel Müdürü Gülsevin Yılmaz ödüllendirilirken Borçlanma Araçları Piyasası’nda Türkiye İş Bankası Genel Müdür Yardımcısı İlhami Koç, Türkiye Garanti Bankası Genel Müdürü Ergun Özen adına Garanti Yatırım Genel Müdürü Nevzat Öztangut ve T.C. Ziraat Bankası Finansal Piyasalar Bölüm Başkanı Bilge Levent ödül aldı.
Ödül Töreninde, 2013 yılında gerçekleştirdikleri işlem hacimlerine göre piyasalar bazında ödül alan yatırım kuruluşları aşağıdaki listedeki gibidir:
 

 
Pay Piyasası Ödül Sıralaması
1-    İş Yatırım Menkul Değerler A.Ş.
2-    Garanti Yatırım Menkul Kıymetler A.Ş.
3-    Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş.
 
Vadeli İşlem Ve Opsiyon Piyasası Ödül Sıralaması

1-      İş Yatırım Menkul Değerler A.Ş.
TEB Yatırım Menkul Değerler A.Ş.3-      Garanti Yatırım Menkul Kıymetler A.Ş.
 
Borçlanma Araçları Piyasası Ödül Sıralaması
1-    T. İş Bankası A.Ş.
2-    T. Garanti Bankası A.Ş.
3-    T.C. Ziraat Bankası A.Ş.
 
Kıymetli Madenler Ve Kıymetli Taşlar Piyasası Ödül Sıralaması
1-    Kuveyt Türk Katılım Bankası
2-    Rona Döviz Ve Kıymetli Maden Tic. A.Ş.
3-    Nadir Döviz Ve Kıymetli Maden Tic. A.Ş.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • KARTALY32331 Mart 2014 23:54

    TARAFLI BİR SERMAYE AKIŞINDA ÖDÜL ALACAK OLANLAR VARSA ODA BİRİKİMLERİNİ ŞU PİYASADA DEĞERLENDİRMEK İSTEYEN VE KAYBEDENLERDİR..