E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriBorsa İstanbul'dan Tukaş Gıda'ya uyarı---

Borsa İstanbul'dan Tukaş Gıda'ya uyarı

Borsa İstanbul'dan Tukaş Gıda'ya uyarı
03 Mart 2016 - 11:02 borsagundem.com

Borsa İstanbul, Tukaş Gıda'daki sermaye kaybının yüzde 55 olması üzerine uyarıda bulundu

Tukaş Gıda'nın 2015 bilançosundaki yüzde 55 sermaye kaybı dikkat çekiyor. Şirketin faaliyetlerini devam ettirebilmesi için sermayeye ihtiyacı olmasından dolayı Borsa İstanbul'dan şirkete uyarı geldi.

2015 yılı 37 milyon kar açıklamasına rağmen Borsa İstanbul şirketi uyardı.121 milyon özkayanağı bulunan şirketin yaklaşık 225 milyon lira birikmiş zararı mevcut. Sermayesi ise 272.6 milyon lira. Piyasa değeri 411 milyon lira olan Tukaş Gıda hisseleri, açıklama sonrası yüzde 1.3 oranında gerileyerek 1.51 lira oldu.  

Borsa İstanbul'dan yapılan açıklama şöyle:
Payları Borsamız Ana Pazarında işlem görmekte olan Tukaş Gıda Sanayi ve Ticaret A.Ş. (Şirket) nin 31/12/2015 tarihli yıllık finansal tablolarında sermaye kaybı oranının % 55 olması nedeniyle Şirketin Kotasyon Yönergesinin 35. Maddesinin 2. fıkrası kapsamında sermaye kaybını gidermesi konusunda yeniden uyarılmasına karar verilmiştir.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (6)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Suat tosun 04 Mart 2016 00:21

    Siz NE kadar isterseniz yol kopru otoyol yapin istqnbul trafigine cozum bulamazsiniz.Ali beyin dedigi gibi eskiden herkezde arac yoktu.simdilerde her ailerde hada aile bireylerinde arqc var.Boyle olunca trafikten kurtulamqzsiniz.cozum dediginiz gibi her evden 2. Bir araca buyuk vergi gelmeli.bakin ozaman trafikte arac sayisi azaliyor.

  • yatırımcı04 Mart 2016 00:01

    biride şu bisti uyarsa...

  • ANKARA03 Mart 2016 16:14

    YATIRIMCI BU TİP PATRONLAR YÜZÜNDEN BORSADAN NEFRET ETTİ. 30 MİLYON KAR AÇIKLA. 2.30 DAN İTİBAREN HİSSE SÜREKLİ DÜŞSÜN.BİZİM PARALARLA KAR INI GEÇEN SENE ZARAR ETTİM DE SIFIRLA. HİSSEYİ YATIRIMCINI KUÇAĞINA VER. AL SANA ADALET. BİZLERDE DİYORUZ Kİ PATRON ODUNUN BOL OLSUN. HAKKIMIZDA HELAL OLMASIN

  • isinize gore yapin03 Mart 2016 15:13

    kagithane nufusu kadar gultepede insan yasiyor. gultepeye bir uzanti durak yapmak o kadar zor mu?????

  • vatandaş03 Mart 2016 13:30

    istanbula alternatif şehir yapın arkadaş. bütün ülke İstanbullu oldu. bursaya izmire çanakkaleye yatırım yapın.

  • ALİ03 Mart 2016 11:14

    istanbul da çile çekilmeyen gün mü var... 2 nci köprü yapılınca istanbul rahatlayacak dendi olmadı, tüp geçit bitince rahatlayacak dendi yine olmadı, metrolar bitince istanbul rahatlayacak dendi yine olmadı, olmadı üçüncü köprü, ikinci tüp geçit hatta üçüncü denizaltından geçit olmuyor olmuyor yine de istanbul rahatlamıyor.. bunca yatırıma rağmen istanbul trafiği her geçen gün çekilmez bir hal alıyor, eskiden sayılı ailelerin arbası vardı, zaman geçince neredeyse her ailenin o da olmadı bir ailede birden fazla araba neredeyse her aile bireyinin bir arabası oldu, hal böyle olunca bu trafiğe çözüm bulmakta imkansız hale geldi, yapılacak olan, araç sınırlaması getirilmeli, ikinci aracı olanlara ağır vergiler getirilmeli.. öyle her arabasını alan trafiğe dalmamalı...