E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaTeknik AnalizBorsa İstanbul'da kar satışları olabilir---

Borsa İstanbul'da kar satışları olabilir

Borsa İstanbul'da kar satışları olabilir
23 Mayıs 2017 - 09:33 borsagundem.com

BİST'te mevcut teknik görünüm kısa vadede yükseliş eğilimi korunsa da sonrasında hızlı kar satışlarının yaşanabileceğine işaret etmektedir

Güne güçlü alımlarla başlayan BİST-100 endeksi günü %1,32 yükselişle 96.400 seviyesinden kapattı. Endeks kısa vadede bugün için 94.900’lere denk gelen kısa vadeli yükselen kanal içinde kaldıkça 99.000 seviyelerini hedefleyerek yükselişini devam ettirmesi beklenir. Endeksin 96.600 üzerinde yükseliş eğilimini güçlendirerek devam ettirmesi beklenir. MACD gibi orta vadeli göstergeler Sat konumuna geçmesi ve kısa vadeli göstergelerdeki momentum kaybı endekste yeni zirve deneleri ve yükseliş eğilimi oluşsa da kar satışı riskinin yüksek olduğuna işaret ediyor. Mevcut teknik görünüm kısa vadede yükseliş eğilimi korunsa da sonrasında hızlı kar satışlarının yaşanabileceğine işaret etmektedir. Endeksin 94.900’ü aşağı kırması durumunda kar satışlarının güç kazanması ve endeksin ilk olarak 93.000 seviyelerini hedefleyerek düşüşünü devam ettirmesi beklenmektedir. Gün içinde endeksin 96.600 üzerinde düşük hacimli bir yükseliş eğilimi gerçekleştirmesi kısa vadeli satış fırsatı olarak izlenebilir. Endeksin 95.300-94.900 arasına olası geri çekilmesi ise kısa vadeli trade için alım fırsatı olarak izlenebilir. Endeksin güne yatay bir eğilimle başlamasını bekliyoruz.
Şeker Yatırım

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)