E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaBorsa İstanbul'da gong 'Formula 1' için çaldı---

Borsa İstanbul'da gong 'Formula 1' için çaldı

Borsa İstanbul'da gong 'Formula 1' için çaldı
08 Ekim 2021 - 12:56 borsagundem.com

Borsa İstanbul'da gong, Formula 1 Türkiye için çaldı. Formula 1 yarışları 8-10 Ekim tarihleri arasında İntercity İstanbul Parkta gerçekleştirilecek. Yarışların ülke ekonomisine büyük katkı sağlaması bekleniyor.

Türkiye'de Formula 1 heyecanı başlıyor.

Borsa İstanbul'da Formula 1 Dünya Şampiyonası gong töreni gerçekleştirildi.

Tören, Cumhurbaşkanlığı Finans Ofisi Başkanı Göksel Aşan, Borsa İstanbul Genel Müdürü Korkmaz Ergun, Intercity Yönetim Kurulu Başkanı Ali Vural Ak ve Formula 1 CEO'sunun gongu çalmasıyla başladı.

"Uluslararası standartlarda hizmet sunan bir borsayız"

Borsa İstanbul Genel Müdürü Korkmaz Ergun,"Uluslararası standartlarda hizmet sunan bir borsayız. Borsamız Formula 1 araçlarında olduğu gibi emir iletim hızında en yüksek hızlara sahip dünyanın en büyük borsaları ile yarışıyor. Küresel bir finans olma yolunda önemli bir misyonu olan bu organizasyonla bir araya gelmekten çok mutluyuz" dedi.

"Üke ekonomimize yüzlerce milyon dolarlık katkı sağlayacak"

Intercity Yönetim Kurulu Başkanı Ali Vural Ak da şunları söyledi:

Organizasyonu en az 10 yıl daha İstanbul'da kalıcı hale getirmek için çalışıyoruz. Ülke ekonomimize yüzlerce milyon dolarlık nakit katkı sağlayacak bu büyük organizasyonda iş adamlarından spor dünyasına kadar uluslararası yatırımcılara kadar global birçok isim bir araya gelecek. 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)