E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaBorsa İstanbul'da eğitim---

Borsa İstanbul'da eğitim

Borsa İstanbul'da eğitim
18 Temmuz 2014 - 11:11 borsagundem.com

Borsa İstanbul'dan "Kur Riskinin Vadeli İşlemler ve Opsiyonlarla Yönetimi" Eğitimi yapıldı

Borsa İstanbul Vadeli İşlemler Opsiyon Piyasası (VİOP) ve InvestAZ Menkul Değerler iş birliği ile kur riskinin vadeli işlem ve opsiyon sözleşmeleri ile yönetimine yönelik konuların ele alındığı bir eğitim düzenlendi.

Borsa İstanbul'dan yapılan açıklamaya göre, InvestAZ Menkul Değerler AŞ Genel Merkezi'nde düzenlenen eğitime, reel sektör ve finansal sektör çalışanları katıldı.

InvestAZ Menkul Değerler AŞ Genel Müdürü Hakan Avdan'ın açılış konuşmasıyla başlayan eğitimde, Borsa İstanbul Finansal Türev Ürünler Piyasası Yöneticisi Sait Şatıroğlu VİOP'ta işlem gören vadeli işlem ve opsiyon sözleşmeleri ile kur riski yönetimi hakkında katılımcılara bilgi verdi. 

Toplantıda, InvestAZ Menkul Değerler AŞ Genel Müdür Yardımcısı Fatih Yeğenoğlu ve Portföy Yönetim Direktörü Batur Asmazoğlu, kur riski yönetimi ile opsiyon değerleme ve fiyatlama tekniklerine yönelik bilgileri katılımcılarla paylaştı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)