E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaBorsa İstanbul'a ikinci ortak geliyor---

Borsa İstanbul'a ikinci ortak geliyor

Borsa İstanbul'a ikinci ortak geliyor
29 Aralık 2014 - 19:37 borsagundem.com

Borsa İstanbul Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Turhan, Borsa İstanbul'un ikinci stratejik ortağını resmen açıkladı

SERAP SÜRMELİ - BORSAGUNDEM.COM / ÖZEL HABER

Borsa İstanbul'un İpek Yolu, Baharat Yolu ve Kapalı Çarşı’nın ardından Dersaadet Tahvilat Borsası olarak serüvenine başlayan ve bugün Türk finans dünyasının en önemli projelerinden biri olan Borsa İstanbul, “Borsa İstanbul Müzik Atölyesi Grubu – Koro İstanbul” konseriyle kuruluşunun 141’inci yıldönümünü kutladı. 

Konser öncesinde bir konuşma yapan Borsa İstanbul Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Dr. M. İbrahim Turhan, Borsa İstanbul'un ikinci strateji ortağını açıkladı. İbrahim Turhan, Nasdaq'dan sonra ikinci stratejik ortağın Londra Borsası olacağını dile getirdi. Londra Borsası ile anlaşmanın ise 20 Ocak'ta Başbakan Ahmet Davutoğlu ve İbrahim Turhan'ın da katılımıyla Londra'da imzalanacağı belirtildi.

Ayrıca Borsa İstanbul'daki seans salonunun açılış zamanına da değinen Turhan, seans salonunun Şubat ayında açılacağını ve buradan faydalanacak olan aracı kurumlara da yüzde 40 indirim sağlanacağını belirtti.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)