E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaKulisBorsa İstanbul zirvesinde hareketli saatler---

Borsa İstanbul zirvesinde hareketli saatler

Borsa İstanbul zirvesinde hareketli saatler
02 Temmuz 2016 - 10:23 borsagundem.com

Nisan ayında başlatılan ‘üst düzey değişim’de sıcak gelişme… 3 Genel Müdür Yardımcısı, yeni yönetimle masaya oturuyor.

BORSAGUNDEM.COM

Borsa İstanbul’da Himmet Karadağ’ın Yönetim Kurulu Başkanı, Osman Saraç’ın Genel Müdür olarak göreve başlamasının ardından Kurumda start alan 'üst düzey değişim'de sıcak gelişme. 14 Nisan 2016‘da Borsagundem.com‘un manşetten duyurduğu iki Genel Müdür Yardımcısı, Denetim Gözetim Kurulu Başkanı ve Hukuk Müşaviri ile ayrılık haberinden 2.5 ay sonra bu kez 3 Genel Müdür Yardımcısının da Borsa İstanbul'la yollarını ayırmak üzere olduğu, bayram sonrası yönetimle görüşme kararı aldığı öğrenildi.

Borsagundem.com’a ulaşan bilgilere göre yeniden yapılanma rüzgarında Borsa İstanbul’da hareketli saatler yaşanıyor. Genel Müdür Yardımcısı Dr. Aydın Seyman, Genel Müdür Yardımcısı Doç. Dr. Mustafa Kemal Yılmaz ve Genel Müdür Yardımcısı Dr. Çetin Ali Dönmez’in yeni yönetimle masaya oturacağı ifade edildi. Kritik görüşme tarihinin ise bayram sonrası olacağı belirtildi.

4 ÜST DÜZEY YÖNETİCİ İLE YOLLAR AYRILMIŞTI

Daha önce bilindiği gibi Borsa İstanbul’da Genel Müdür Yardımcıları Hüseyin Zafer, Adnan Metin ile Denetim ve Gözetim Kurulu Başkanı Ali Şir Yardım ve Hukuk Müşaviri İltem Dokurlar’la yollar ayrılmıştı. 

 

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • uzman09 Temmuz 2016 18:21

    yeni yönetimden dilek şu kör alıcı ve satıcı vede anlık emir iptalli sistemi kaldırmaları.tam bir paralel çete işi bu..neden borsa emirleir ve işlemleri naklen yasaklandı..**birde spk ya giden küçük yatıırmcı şikayetleri mevzuat paşam deniliyor..şirketleri ele geçiren organize çeteler kimseden korkmuyor

  • can02 Temmuz 2016 22:23

    İMBK SPK AYLA ANLAŞMIYA VARIN LÜTFEN KOTTAN CIKAN GÖZALTI SENETLERİNİ BİR AN ÖNCE SEBEST OLARAK İŞLEM YAPMANIZI SAGLARSANIZ MAGDURLAR DUA EDER LÜTFEN YENİ YÖNETİM EZİLEN TÜRK VATANDAŞI HADİ YADIM EDİN İMBK SPK