E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaBorsa Gündem sponsorluğunda ücretsiz ‘Trader Eğitim Webinarları’ başlıyor---

Borsa Gündem sponsorluğunda ücretsiz ‘Trader Eğitim Webinarları’ başlıyor

Borsa Gündem sponsorluğunda ücretsiz ‘Trader Eğitim Webinarları’ başlıyor
25 Nisan 2019 - 07:32 borsagundem.com

Borsanın usta ismi Serdar Uluca’nın yönetiminde Grafiknediyor.com’un gerçekleştireceği ilk webinar’ın konusu “Bilmeniz Gereken En Etkili 5 Bollinger Band İşlem Stratejisi”. Kayıtlar başladı, ücretsiz eğitimin tarihi 30 Nisan Salı.

BORSAGUNDEM.COM

Akıllı, analiz yeteneklerine sahip, strateji uygulayabilen bir Borsacı olmanın ‘altın kuralı’ finansal cahilliği yenmektir.

Bu zaferi kazanmak, aynı zamanda dürüst olmayan, azap verici sonlara kapı açan tuzak bilgilere ‘dur’ demektir. Yani alın terini kulaktan dolma, sosyal medyadan üfürme yalanlara kanıp üç kağıtçılara yedirmek yerine, elindeki parayı yatıracağın şirketi, grafiklerini anlayarak, bilançosunu okuyarak değerlendirmektir.

Tasarruflarını manipülatörlere kaptırmak yerine, ‘kazan-kazan’ yöntemiyle katlamayı düşünenler için…

Başarıya giden yol ise çok nettir: Eğitim.

ÜCRETSİZ TRADER EĞİTİM WEBINARLARI

Finansal okuryazarlığı ülke çapında yayma ataklarının gönüllü neferi, küresel güç olma yolundaki Türkiye’ye bilinçli yatırımcı kazandırmanın öncü adresi Borsagundem.com, sosyal sorumluluk projelerinin önemli bir aktörü olarak şimdi de büyük bir “nisan süprizi” ne imza atıyor. Borsagundem.com sponsorluğunda, parmak ısırtan teknik analizlerin adresi Grafiknediyor.com işbirliği ile ‘trader eğitim webinarları’ başlıyor. Ses getirecek yeni eğitim atağının kapıları, piyasaları tanımak, hisse dünyasına yakın olmak isteyen her borsagundem.com okuruna açık olacak. Üstelik ücretsiz olarak…

İLK EĞİTİM “BOLLINGER BANDLARI”

Çeyrek asırlık usta borsacı, meslek hayatı boyunca binlerce trade işlemi yapmış, ünlü stratejist, borsagundem.com yazarı Serdar Uluca’nın kurucusu olduğu, kritik teknik analizlerle piyasaların röntgenini çekerek yatırımcı dünyasına inanılmaz bir hizmet getiren Grafiknediyor.com’un organizasyonunda start alacak internetten eğitim zincirinin ilk halkası Bollinger Bandları…

Beş günlük kayıt süresinin ardından 30 Nisan 2019 Salı günü gerçekleştirilecek derste “Bilmeniz Gereken En Etkili 5 Bollinger Band İşlem Stratejisi” işlenecek. Saat 20.00-21.30 arasında verilecek 90 dakikalık eğitimde, katılımcılar, “*Bolinger Bands Nedir? *Nasıl hesaplanır? *Varsayımları nelerdir? *Daralma ve Genişleme kavramları nelerdir? *Temel Trading Stratejileri *%B Tanımı ve kullanımı” hakkındaki tüm bilgileri öğrenecek.

Eğitimler her hafta yeni bir konu başlığı altında sürecek…

ROBOTLARIN KURDUĞU TUZAKLARDAN KORUNMA YÖNTEMİ

Serdar Uluca’yı dinleyen yatırımcılar, yatırımcı adayları, piyasaları yenmenin ipuçlarını, robotların kurduğu tuzaklardan korunmanın stratejilerini kapacak. Kendini küresel ve yerel ekonomik fırtınalarda, önlem aldıracak, hamle yaptıracak beyin fırtınalarına hazırlayacak…

Nitelikli bilgiyle donanma davetine ‘evet’ diyorsanız, hazırsanız, ders başlıyor…

Ücretsiz eğitime katılmak için aşağıdaki linki tıklayın…

 

Özel not: Webinar katılımcısı Borsagundem.com okuyucuları özel bir aylık Grafiknediyor.com Gold Üyeliğe ücretsiz olarak kavuşacak.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)