E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaBorsa düşerken de kazanmayı öğreten eğitim---

Borsa düşerken de kazanmayı öğreten eğitim

Borsa düşerken de kazanmayı öğreten eğitim
13 Mayıs 2020 - 11:20 borsagundem.com

Borsa Okulu’nun Mayıs’taki ikinci dev eğitim atağı için geri sayım başladı. Fırsatlara açık,risklere karşı uyanık olmak isteyen yatırımcılar için internetten 0’dan 100’e VİOP Seminerleri 18 Mayıs’ta başlıyor.

BORSAGUNDEM.COM

Borsa eğitiminde Türkiye’de bir numara, kulvarında tek Borsa Okulu, dev Mayıs ataklarının ilkini başlattı; piyasalara damgasını vuracak ikincisi için geri sayım başladı. Borsa Gündem-Inforce işbirliğinde "VİOP" konu başlığı altında düzenlenecek, internetten “borsa düşerken de kazanmayı öğreten eğitim” gündeme damgasını vuracak. Kalplerinde yatırım ateşi yanan tasarruf sahipleri, öğretilerle fırsatlara açık, risklere karşı uyanık olacak.   

Finansal okuryazarlığı tüm ülkeye yaymak amacıyla çıkılan yolda, pandemi felaketinde ‘evde kal’an borsacı adaylarına yönelik eğitim fırtınasında, Nisan ayında gerçekleştirilen ve kutlama yağmuruna tutulan 'internetten borsa eğitimleri'ne ara vermeden devam eden Borsa Okulu, haftaya, geniş bir ilgi gösterilen 0'dan 100'e Borsa Seminerleri ile “merhaba” dedi. Sektörün ‘derin tecrübe’leri Dr. Gökhan Ugan ve Serdar Uluca eğitmenliğinde işlenen derslerde, beş gün sonunda katılımcılar mali analiz, teknik analiz, bilanço, hisse seçimi, portföy yönetimi, risk yönetimi, destek ve direnç noktaları gibi kritik bilgileri öğrenmiş, donanımlı borsacılar olarak piyasalara adım atacak.

Peki, borsa düşerken kazanmanın sırları nedir? Çok önemli bu sorunun yanıtı da 18 Mayıs’ta start alacak 0'dan 100'e VİOP Seminerleri’nde gelecek.

VİOP EĞİTİMİ USTA BORSACIDAN

18 Mayıs Pazartesi’den 22 Mayıs Cuma akşamına kadar sürecek olan 0’dan 100’e VİOP Seminerlerinde, Sermaye Piyasalarının ünlü ismi Dr. Gökhan Ugan, Vadeli İşlem ve Opsiyon Piyasaları, vadeli işlem sözleşmeleri, opsiyon sözleşmeleri, VİOP ürünleriyle alım-satım teknikleri ve VİOP ürünleriyle riskten korunma yollarını aktaracak. Seminer bitiminde her katılımcı alım-satım opsiyonlarından fiyat artışı ve fiyat düşüşü karşısında alacağı pozisyona kadar tüm önemli bilgileri, hamleleri öğrenmiş olacak. Özetle, yatırımcılar borsa düşerken bile kazanacak.

CANLI YAYINDA SORU-CEVAP

Eğitim süresince dersleri izleyenler tarafından canlı yayında yöneltilecek sorular yanıt bulacak. Katılımcılar ayrıca eğitimlerin videolarını daha sonra tekrar izleyebilecek.

SEMİNERLERİN ÜCRETİ

* 0'dan 100'e VİOP Seminerlerine katılım ücreti KDV dahil 750 TL.

KATILIMCILARA HEDİYE ABONELİK

Katılımcılara 1 ay ücretsiz www.grafiknediyor.com ve FİNNET 2000 aboneliği hediye edilecek.

Piyasayı, likidite ve temerrüt riski şekillendirecek

Borsalarda yeni bir satış dalgası bekleniyor

Avrupa borsaları düşüşle açıldı

BIST yurt dışına odaklandı, yatay seyirde

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.