E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaBorsa 24 Nisan'da açık olacak mı?---

Borsa 24 Nisan'da açık olacak mı?

Borsa 24 Nisan'da açık olacak mı?
21 Nisan 2020 - 11:24 borsagundem.com

Borsa İstanbul AŞ tarafından, borsa bünyesinde yer alan piyasalarda 24 Nisan Cuma günü normal faaliyetlerin süreceği bildirildi.

Borsa İstanbul'dan yapılan açıklamada, borsa bünyesinde yer alan pay piyasası, Vadeli İşlem ve Opsiyon Piyasası (VİOP), borçlanma araçları piyasası ile kıymetli madenler ve kıymetli taşlar piyasasında, 24 Nisan Cuma günü normal faaliyetlerin süreceği ifade edildi.

Borsa İstanbul, 23 Nisan'da resmi tatil nedeniyle bir gün kapalı olacak.

Borsa İstanbul negatif seyre geçti

Petrol fiyatları neden eksiye geçti?

23 Nisan'dan itibaren 4 gün sokağa çıkma yasağı uygulanacak

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • helküte21 Nisan 2020 23:02

    böle ortamda şirketlere bedelli izni verip tavanı %20 den  10  a çekip, hem firmasınca hem spk akrarı ile hisseden  zararla çıkmayıp içerde kalmış yatırımcıyı bedelliye girmeye zorlamak,  Şirketin arkasına destek vermek .. spk ya göre sanirim adalet  budur heralde..

  • b.kemancı21 Nisan 2020 11:54

    baba eğer küçük yatırımcı dostuyum diyor isen  ben ezdirmem Allah var yukarda diyosan .küçük yatırımcının kapanan tahtalar dolayısıyla uğradığı zararı ödet siz miltarlar alıyorsunuz ceza kesiyorsunuz şirketlere bi sigorta yaptırıp 5 bin lira küçük yatırımcıya veremiyosanız de diyim mahşerde iki elim yakanızda olacak ben milli özlü bir adamım.

  • Abidin Abi23 Nisan 2020 18:10

    Yüzde yüz doğru tespit