E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemBorç yapılandırmasında son gün uyarısı---

Borç yapılandırmasında son gün uyarısı

Borç yapılandırmasında son gün uyarısı
31 Ocak 2021 - 19:08 borsagundem.com

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, prim borçlarının yapılandırılması için son başvuru tarihinin 1 Şubat olduğunu belirterek, vatandaşlara yapılandırmayı kaçırmamaları uyarısında bulundu.

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, sosyal medya hesabından, prim borçlarının yapılandırılma sürecine ilişkin bir video paylaştı.

Yapılandırma için son başvuru tarihinin 1 Şubat olduğunu anımsatan Selçuk, paylaşımında, "2020 yılı Ağustos ayı ve öncesine ait kesinleşmiş prim borçlarınızı yapılandırıyoruz. Başvurular için son gün. Ayrıntılı bilgi için 'http://sgk.gov.tr' adresimizi ziyaret edebilirsiniz. Yapılandırmayı kaçırmayın" dedi.

 

Bakan Selçuk: Sendikalı işçi sayısı 2 milyonu aştı

 

Milli Savunma Bakanlığı'ndan sert terör açıklaması

 

Avrupa adım adım kaosa sürükleniyor

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (6)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Vatandaş01 Şubat 2021 00:10

    Bakana bak..! İşçinin,memurun,emeklinin ezilmesine sadece bakıyor.!!

  • Sait01 Şubat 2021 00:44

    Adı üstünde bakan. Gorevini yapiyor bakiyor

  • haramzadeler31 Ocak 2021 22:33

    bu zamanda esnafın iş yapamadığı işçinin parasını zar zor yetirdiği gıda fiyatı ayrı elektirik su vs ayrı sizin hiç allahdan korkunuz mu yok mu teyze ???

  • Hurdacı31 Ocak 2021 21:25

    Para yok para  neynen borç yapılandıracağız . Anca boğazımıza yetiyor 

  • Osman31 Ocak 2021 20:04

    Pandemi nedeniyle yapılandırma 2021 yıl sonuna kadar uzatılmalı:Çoğu insan borcunu ödemek istiyor ama pandemi nedeniyle zor günler yaşayanların yanında olmak gerekiyor.Devletimiz bu konuda vatandaşımız hoşgörülü yaklaşmalı yapılandırmayı yıl sonuna kadar uzatmalıdır.

  • Erol g.31 Ocak 2021 19:25

    GECİKME FAIZİ ENFLASYON ORANINDA OLUNCA VERGİ/PRİM BORÇLARI ÖDENMEK ISTENİYOR GECİKME FAIZİ/ZAMMI ENLASYONU BİR İKİ KAT KATLAYINCA BORCLAR ÖDENEMİYOR İNSANLARIMIZ MÜTEŞEBBİS OLMAKTAN KORKUYOR GECIKME ZAM/FAİZLER HİÇBIR ZAMAN TEFECİ FAİZİ GİBİ ENFLASYON ORANINI KAT KAT KATLAMAMALI yıllık enflasyon %10 IŞE VERGİ/PRIMLERİN GECİKME FAİZİ %12 CIVARINDA OLMALI