E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaEmlakBoğaz manzaralı 2 arsa icradan satılık---

Boğaz manzaralı 2 arsa icradan satılık

Boğaz manzaralı 2 arsa icradan satılık
20 Mart 2014 - 05:48 borsagundem.com

Toplam alanı 5.2 dönümü bulan Bebek sırtlarındaki 2 arsa bir ay içinde açık artırmayla satılacak

İstanbul’da çok değerli iki arazi daha 1 ay içinde açık artırma yoluyla satılcak. İki arazinin toplam alanı 5.2 dönümü bulurken ikisi de boğaz manzarasına sahip. İki alan da İstanbul Beşikaş Bebek Mahallesi’ndeki Nispetiye Caddesi üzerinde bulunuyor.

Can Mumay'ın Hürriyet'teki haberine göre büyük olan 3.4 dönümlük arazinin açık artırmaya başlangıç bedeli 30 milyon 870 bin TL olarak belirlendi. İkinci arazinin ihale başlangıç bedeli ise 17 milyon TL oldu. Emlakçılara göre bu son zamanlarda satılan en değerli arazilerden biri olacak. Arazi Araş Turizm A.Ş. isimli firmaya ait. Firmanın borçları nedeniyle alacaklı olan Mehmet Ali Söğüt firmayı icraya vererek alanın satılmasını istedi.

AKMERKEZ'E 1.4 KİLOMETRE UZAKLIKTA

Konuyla ilgili olarak hurriyet.com.tr’nin ulaştığı Söğüt herhangi bir açıklama yapmak istemedi. İcralık.com’daki satış ilanına göre  yan yana olan iki arazinin açık artırması 21 Nisan 2014 tarihinde yapılacak. Açık artırmanın bu tarihte düzenlenememesi dahilinde alan 21 Mayıs 2014 tarihinde tekrar açık artırmaya çıkacak.  İstanbul Beşiktaş’ta bulunan Bebek Mahallesi Nispetiye caddesi üzerindeki alan bu bölgedeki en büyük son yeşil alanlardan biri olarak nitelendiriliyordu. İhalenin ilanında mekana bazı özel koşulların korunması dahilinde imar izni de var. Küçük olan arazinin Akmerkez alışveriş merkezine uzaklığı sadece 1400 metre.  

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)