E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaBoğa&Ayı Tuzakları Trading Stratejileri eğitimi---

Boğa&Ayı Tuzakları Trading Stratejileri eğitimi

Boğa&Ayı Tuzakları Trading Stratejileri eğitimi
01 Temmuz 2019 - 10:27 borsagundem.com

Borsagundem.com – grafiklernediyor.com işbirliğiyle gerçekleştirilen Türkiye’nin yarınları adına finansal okuryazarlığı ülke çapında yayma girişiminin baş aktörü Borsagundem.com’un sponsorluğunda başlayan eğitim fırtınasında yeni bir atak daha…

BORSAGUNDEM.COM

Sermaye piyasalarının usta ve ünlü ismi, Borsagundem.com yazarı Serdar Uluca yeni eğitim için ders zilini çalmaya hazırlanıyor. 4. Dersin başlığı; Boğa&Ayı Tuzakları  Trading Stratejileri…  Webinar eğitiminin ilk dersi 4 Temmuz 2019   Perşembe  Saat 20.30-21.30'da yapılacak.

Stratejist Serdar Uluca ile yatırımcılar, borsacı adayları, 4 Temmuz akşamı Grafiknediyor.com’un organizasyonunda yürütülen internetten eğitim zincirinin 4. halkasıyla borsalardaki tuzaklar hakkında detaylı bilgiye sahip olacak.

Yatırımcılara vizyon kazandıran teknik analizlerin önemli adresi Grafiknediyor.com işbirliği ile yürütülen eğitimler Borsagundem.com okurları için ücretsiz…

Bu önemli dersi kaçırmak istemiyorsanız…

Ücretsiz eğitime katılmak için aşağıdaki linki tıklayın…

Özel not: Webinar katılımcısı Borsagundem.com okuyucuları özel bir aylık Grafiknediyor.com Gold Üyeliğe ücretsiz olarak kavuşacak.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)