E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaBofA: Yatırımcılar hisse senetlerinden çıktı tahvile yöneldi---

BofA: Yatırımcılar hisse senetlerinden çıktı tahvile yöneldi

BofA: Yatırımcılar hisse senetlerinden çıktı tahvile yöneldi
15 Şubat 2019 - 15:07 borsagundem.com

BofA ML: Yatırımcılar yüksek getirili gelişmekte olan piyasa tahvillerine yöneldiler

Bank of America Merril Lynch, yatırımcıların ABD ve Avrupa hisse senetlerindeki pozisyonlarını azaltarak yüksek getirili gelişmekte olan piyasa tahvillerine yöneldiklerini bildirdi.

BofA ML'nin EPFR verilerinden derlediği rapora göre, 13 Şubat Çarşamba günü sona eren haftada hisse senedi fornlarından 6,9 milyar dolar çıkarken, tahvil fonlarına 8,8 milyar dolar girdi. Tahvil fonlarına yatırım son 6 aydır artıyor.

13 Şubat haftasında Avrupa phisse senetlerinden 5,9 milyar dolar çıkarken, ABD hisse senetlerinden çıkış ise 600 milyon dolar oldu.

Hisse senetlerinden çıkar sermayenin 2,0 milyar doları mortgage destekli menkul kıymetlere yönelirken, gelişmekte olan piyasa tahvillerine ise 1,2 milyar dolar sermaye girişi gerçekleşti.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • anadolu15 Şubat 2019 16:07

    bank of america nin hicbir aciklamasi yatirimcinin lehine degildir. 02.04.2014 tarihinde cam hisselerini azaltin diye bir aciklama yaptilar ve sizde bunu mansetinize tasidiniz, elimdeki sise camlari verdim!!!  Ve hep yukseldi..