E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaBOEING uçuşa geçiyor !!!---

BOEING uçuşa geçiyor !!!

BOEING uçuşa geçiyor !!!
25 Haziran 2021 - 09:10 borsagundem.com

Felaket geçen iki yılın ardından, Boeing kaybettiği zemini yavaş yavaş geri kazanmaya başladı. Krizle boğuşan havacılık devinin hisseleri, geçtiğimiz yılın Mart ayındaki salgın kaynaklı çöküşten bu yana neredeyse üç kat değer kazandı.

The Boeing Company, dünya çapında başta uçak, helikopter, roket, uydu, telekomünikasyon ekipmanları ve füzeler tasarlayan ve üreten çok uluslu bir Amerikan havacılık şirketi.

Felaket geçen iki yılın ardından, Boeing kaybettiği zemini yavaş yavaş geri kazanmaya başladı. Krizle boğuşan havacılık devinin hisseleri, geçtiğimiz yılın Mart ayındaki salgın kaynaklı çöküşten bu yana neredeyse üç kat değer kazandı.

Boeing'deki kademeli toparlanma,-havayolları, yolcu gemileri ve perakendeciler gibi- diğer döngüsel hisselerde yaşanan genel bir ralliye denk geliyor. Yatırımcılar, korona virüs kısıtlamalarının kaldırılmasıyla birlikte sermayelerini kaderleri ekonominin yeniden açılmasına yakından bağlı alanlara aktarıyor.

Bu yıl %19 yükselen Boeing hissesi, dünü 250.57 dolarda kapattı. Bugün ise kaynakların United Airlines'ın Boeing ve Avrupa'nın Airbus'ı arasında bölünebilecek tek koridorlu jetler için milyarlarca dolarlık bir sipariş vermek için görüşmelerde bulunduğunu söylemesinin ardından %2,0 yükseldi.

Hisse, 737 MAX krizi öncesinde 444 doların üzerine çıktığı Mart 2019 tepesinin hala çok altında bir seviyede.

Peki BOEING hisselerinde ve diğer ABD hisse senetlerinde nasıl işlem yapılabilir?

PhillipCapital’de hesap açarak.

PhillipCapital müşterileri, Borsa İstanbul’da işlem yapma rahatlığını, New York Borsasındaki işlemlerinde de yaşıyorlar.

PhillipCapital’de yurtdışı hesap açılışında alt limit yoktur.

ABD’nin de içinde bulunduğu 15 ülkede 1 milyon 500 bin yatırımcıya hizmet veren bir dünya devinin uluslararası piyasa deneyiminden faydalanmak ve konuya ilişkin bilgi almak için;

0212-982 25 00 ve 0212-296 84 84 arayarak detaylı bilgi edinebilirsiniz.
[email protected]

DÜNYA DEVİ PHILLIPCAPITAL'DE HESAP AÇMAK İÇİN TIKLAYIN

ABD Borsalarında AMC’ye büyük ilgi

Türkiye ve ABD hisseleri artık aynı platformda: PhillipMobil G

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • HASAN HÜSEYİN ÇEMİRBEKLİ25 Haziran 2021 09:35

    kıçına hissenin moturu takarlar ise uçarmazmı bizde olmadımı.gecen sene gübrefab.2 TL den 84 TL rtalp 1 TL den 64 TL celebi 30 TL den 300 TL doaş 3 TL den 34 TL olmadımı.bu da aynı şey.

  • Volkan18 Haziran 2021 18:35

    737-MAX tekrar uçuşa başlamış. Yeni siparişler alıyordur. AB ve ABD havacılşıkta anlaştı Çin-Rus ortak üretimi uçağın önünü kesecekler bence.

  • hesapsız11 Haziran 2021 19:06

    Türk Hava Yolları 15 çarpı 3  eşittir 45 mi olacak, olsa güzel olur!

  • wers11 Haziran 2021 08:48

    bizim thyao hisseleride 3 sene önceki fiyattan daha ucuza gidiyor yaşadığımız coğrafya kaderimiz