E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaBoeing 737 MAX'lar yakın zamanda uçacak mı---

Boeing 737 MAX'lar yakın zamanda uçacak mı

Boeing 737 MAX'lar yakın zamanda uçacak mı
23 Mayıs 2019 - 05:35 borsagundem.com

FAA Başkan Vekili Elwell. Boeing 737 MAX'ların yeniden uçuşu için ellerinde bir takvim bulunmadığını söyledi

ABD Federal Havacılık İdaresi (FAA) Başkan Vekili Dan Elwell, Boeing 737 MAX'ın ekim ayındaki ölümcül kazaların ardından yeniden uçuşa alınmaları için ellerinde bir takvim olmadığını söyledi.

Reuters'ın haberine göre FAA, Boeing'in jetlerin uçmasını sağlamak için geliştirdiği yeni bir pilot eğitimi ve yazılım düzeltmesini tartışmak üzere Perşembe günü Çin, Avrupa Birliği, Brezilya ve Kanada da dahil olmak üzere 30'dan fazla uluslararası hava yolu düzenleyici kuruluşlarıyla bir araya geldi.

Elwell, Boeing için yapılan görüşmeler sırasında gazetecilere yaptığı açıkmalada, "Bu tam olarak doğru olana kadar sürekli bir verme ve alma. Karar verme aşamasının uzaması doğruya ulaşmak için olması gereken bir süreç. Bir zaman çizelgesine bağlı değilim” dedi.

Elwell, 737 MAX’in Ağustos’a kadar tekrar uçabileceğinin gerçekçi olup olmadığı sorusu üzerine net bir tarih vermeyi reddetti. 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)