E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündem'Bodyguard kardeşler' çetesi çökertildi---

'Bodyguard kardeşler' çetesi çökertildi

'Bodyguard kardeşler' çetesi çökertildi
23 Kasım 2019 - 10:32 borsagundem.com

İstanbul ve Kırklareli'nde hırsızlara çalmaları için lüks otomobil siparişi veren 'Bodyguard kardeşler' çetesi düzenlenen operasyonla çökertildi. Çetenin şasi değiştirme yöntemiyle sattığı belirlenen 22 lüks araca el konuldu.

Lüks otomobil hırsızlığı yapan şebekeye İstanbul ve Kırklareli’de eşzamanlı operasyonlar düzenlendi. 

Bir gece kulübünde ‘bodyguard’lık yapan çetenin elabaşı Ali K.(38), Adna K.(37), Ayhan K.(40) kardeşlerle birlikte 6 kişi gözaltına alındı. 

Şüphelilerin 100 binlerce lira değerinde çalıntı lüks araçları hırsızlara çalmaları için sipariş ettikleri, ardından bunları 10-20 bin lira arasında değişen fiyatlarla satın aldıkları belirtildi. 

Tamirhanelerde çalıntı araçlara daha önce satın aldıkları hurda otomobilin motor ve şase numaralarını taşıyan, ardından elektronik beyinleri sıfırlayan şüphelilerin lüks otomobilleri ilan vererek sattıkları öğrenildi. 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (8)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • doğru24 Kasım 2019 10:04

    ülkenin yargı mensupları keyfi  karar verirse,siyasiler buna göz yumarsa  meydan hırsıza katile eşkiyaya kalır...

  • Eksper23 Kasım 2019 14:08

    Bu işin merkezi Ankara polatlıdır. Uzak durun. Arabayı internetten ucuz yazarlar. Adam telefondan tok satıcıyı oynar. Polatlıdaki işyerleri bu şebeke ile anlaşmalıdır

  • Kaportacı Mehmet23 Kasım 2019 14:05

    Ankara'da bu işin Merkezi Polatlı. Sakın Polatlı'dan araç almayın. Polatlı'da hepsi şebeke, asistest, kaportacı, usta, servis bakımcı bunlar anlaşmalı. Adam polatlıdayım yada sivrihisardayım derse araçtan vazgeçin.

  • bir dost23 Kasım 2019 12:49

    kurumsal resmi bayi hariç ucuz diye bilmediğiniz ikinci el piyasasından araç alınmaz. galericilerden hiç alınmaz zira çoğu mafya ve kara para aklıyor. bu arabaları alanlar da mağdur olacak şimdi. cezalar caydırıcı olmalı ...

  • Bedirhan bektas27 Kasım 2019 01:02

    Galericilere kurban ol abim

  • Angaralı23 Kasım 2019 11:36

    Ne olacak izlediğimiz dizilere bi bakın herkes lux yaşıyor mafya eroin esrar kaçakçısı falan filan şöyle peygamberler hayatı alimler evliyalar hayatını konu alan dizilere önem verilse belki daha farklı yöne gider ilerki zamanlarda

  • solmaz kaleli23 Kasım 2019 11:32

    ülke suc cennetine döndü.malesef haklıların haksız haksızlarında haklı olduğu bir adalet sistemi baştan aşağıya değiştirilmez ise bu ülke asla kalkınmışlık seviyesine ulaşamaz.bugün ingiltere ye kafir ve gelişmiş ülke diyoruz.mesut özdil e bıçakla sanldıran hiç bir şey dahi yapamayan birine 10 yıl saf bir hapis cezası verilmesi bu ülkenin adalet sisteminin ne kadar olumlu olduğunu gösteriyor.bizde adam öldürene dahi böyle bir ceza verilmiyor.bugün bir milletvekili dokunulmazlık zırhına bürünüp hakimleri kızılay da linç edin diye demeçler veriyor ne imiş milletvekili imiş diye kimse yanına dahi yanaşamıyor ise bu iş bitmiştir.

  • Ali23 Kasım 2019 10:37

    Ülkede çeteden çok ne var ki, beline bir silah takan kuruyor çetesini, yargının etkinliğini ve bağımsızlığını yitirdiği ülkelerde sokak çeteleri cirit atar.