E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaYaşam-MagazinBodrum'da güneşi gören sahile koştu---

Bodrum'da güneşi gören sahile koştu

Bodrum'da güneşi gören sahile koştu
29 Ocak 2017 - 12:32 borsagundem.com

Sıcaklayan havayla birlikte Bodrumlular kafeteryaları doldurdu

Bodrum'da, soğuk ve fırtınalı havanın yerini güneşli havaya bırakması nedeniyle sahiller doldu. Kimileri deniz kenarında yürürken kimileri de gün boyu kafeterya ve restoranlarda oturarak güneşli havanın tadını çıkardı.
Bodrum'da bir haftadır devam fırtınalı ve soğuk hava nedeniyle evlerine kapanan Bodrumlular, güneşli havayı görünce kendilerini dışarı attı. Sıcaklıkların 5-6 derece birden artması ile sahiller ve kırsal alanlar harektlendi. Öğlen saatlerinde hava sıcaklığını 15 dereceyi bulduğu Bodrum'da Kumbahçe Plajı'nda renkli görüntüler oluştu. Kimileri plajda kumların üzerine kıyafetleriyle uzanıp, güneşlendi, fotoğraf çekti, kimisi de yürüyüş yapmayı tercih etti. Kimileri de sahil boyundaki kafeterya ve restoranları doldu. Gün boyu oturup, güneşli havanın tadını çıkartıp, yemek yedi, kitap okudu. Büyük bölümü Güney Koreli az sayıda turistte güzel havayı fırsat bilip, gezdi.
Kanuni Sultan Süleyman Lisesi 11- H sınıfı öğrencisi 16 yaşındaki gitarist Rengin Şenol da arkadaşlarıyla dünyaca ünlü Barlar Sokağı'nda çaldığı rock ve batı müziği eserleri ile bu güzel güne renk kattı. Meteoroloji yetkilileri, Bodrum'da hava sıcaklığının artacağını ve salı gününden itibaren ise yağmur beklendiğini bildirdi.




Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)