E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaYaşam-MagazinBodrum'da göçmenlere kafes---

Bodrum'da göçmenlere kafes

Bodrum'da göçmenlere kafes
28 Ağustos 2015 - 20:05 borsagundem.com

Avrupa'ya kaçma umuduyla Bodrum'a gelen göçmenleri durdurmak için polis önlem aldı

Bodrum'da yakalanan farklı milletlerden kaçak göçmenlerin işlemleri sürerken oluşan yoğunluk nedeniyle, ilçe emniyet müdürlüğü bahçesinde mülteci kampını andıran görüntüler oluştu. Kaçak göçmenler arasındaki Pakistanlı hamile bir kadın ise hastaneye kaldırıldı.

Yasal olmayan yollardan Yunanistan’ın Kos (İstanköy) Adası’na geçmeye çalışırken yakalanan farklı milletlerden kaçak göçmenler, getirildikleri Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü bahçesinde yoğunluk oluşturmaya devam ediyor. Farklı illerdeki kampa gönderilecek olanların yanı sıra sınır dışı yapılacak olan kaçaklar için, işlemleri tamamlanıncaya kadar emniyet binasının arka tarafında demir bariyerlerle çevrili alan oluşturuldu.

Kaçak göçmenlerin burada barınmaları sağlanırken, yemek dağıtımı sırasında emniyet güçleri zor anlar yaşadı. Zaman zaman kendi aralarında tartışan kaçaklara polis müdahale etti. Yakalananların yanı sıra umuda yolculukta batan ya da su alan botlardan kurtarılanların da aralarında olduğu kaçaklar, ıslanan kıyafetlerini bariyerlere sererek kuruttu. Bir kısmı depo olarak kullanılan boş binadan da yararlandırılan kaçakların bazılarının kaçmaya çalışmaları üzerine polis, önlemlerini artırdı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)