E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemBodrum'da 25 günlük su kesintisi---

Bodrum'da 25 günlük su kesintisi

Bodrum'da 25 günlük su kesintisi
14 Ocak 2015 - 20:49 borsagundem.com

Türkiye'nin önemli turizm merkezlerinden Bodrum'a 25 gün süreyle su verilemeyecek

Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından, DSİ'nin Bodrum Su İsale Hattı yenileme çalışmaları nedeniyle ilçeye 25 gün süreyle buradan su verilemeyeceği açıklandı

Bodrumlular bu duruma tepki gösterirken CHP'li Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon ise "Hemen her hafta patlayan ve insanların canına kasteden hattın yenilenme çalışmaları için bu düzenlemeyi yapmak zorundaydık. Bir bölümünü okulların tatiline getirdik su sıkıntısını minimum seviyede tutmaya çalışacağız" dedi.

Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından bugün cep telefonlarına gönderilen, 'Bodrum Yarımadası'nda DSİ tarafından yapılacak bakım onarım ve imalat çalışmaları nedeniyle 24 Ocak'tan itibaren 25 gün süreyle su verilemeyecektir' mesajı vatandaşların tepkisini çekti. Bodrum Belediyesi ve Muğla Büyükşehir Belediyesi'ni telefon yağmuruna tutan Bodrumlular bilgi almaya çalıştı. Hollanda'daki Utrecht Turizm Fuarı'nda bulunan Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, DHA muhabirine yaptığı açıklamada, "Durumdan haberimiz var. Bu nedenle bir kriz masası oluşturduk ve gerekli önlemleri aldık. Şehir merkezinde değil ama bazı beldelerde su sıkıntısı yaşanabilir. Bunu da bazı kuyuları faaliyete geçirerek aşmaya çalışacağız. Belirtilen süre 25 günden daha da az sürebilir. 24 saat çalışarak bu durumu en kısa süreye indirmeye çalışacağız. Hemen her hafta patlayan ve insanların canına kasteden hattın yenilenme çalışmaları için bu düzenlemeyi yapmak zorundaydık. Bir bölümünü okulların tatiline getirdik. Su sıkıntısını minimum seviyede tutmaya çalışacağız. Bu sorunu mutlaka çözmeliydik. Vatandaşlarımızdan bir süre sabır isteyeceğiz. Bakın bugün boru yine patladı ve Bodrum-İzmir Karayolu yine kapandı, heyelan oldu. Hasar ve can kaybı olmaması mucize" dedi. Bodrum ilçe merkezine çalışmalar süresince daha önce devreden çıkarılan hattan, kuyulardan kullanma suyu sağlanmaya çalışılacağı belirtildi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ÖZ-ÖZ15 Ocak 2015 00:36

    Bu hükümet altyapı yatırımı yapmıyor. Daha önce gerçekleştirilmiş olan projelerin de ilk faz ekonomik ömürleri dolmakta. Seyredin bakalım bundan sonra susuzlukları, selleri, taşkınları. Bu kafayla her şey daha beter olacak. Bakalım insanların aklı başına ne zaman gelecek.