E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemBodrum Belediye Başkanı: Koronavirüs'ten ilk kaybımızı verdik---

Bodrum Belediye Başkanı: Koronavirüs'ten ilk kaybımızı verdik

Bodrum Belediye Başkanı: Koronavirüs'ten ilk kaybımızı verdik
26 Mart 2020 - 22:08 borsagundem.com

Bodrum Belediye Başkanı Aras, "Koronavirüs'ten ilk kaybımızı verdik; pozitif vakalarımız var, artmaya da devam ediyor" açıklamasında bulundu

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras Koronavirüs'ten kaynaklı ilk ölümün yaşandığını belirterek "Bodrum'da şu anda pozitif vakalarımız var ve artmaya devam ediyor" dedi.

Muğla'nın Bodrum ilçesinde Belediye Başkanı Ahmet Aras, belediyenin sosyal medyası hesaplarından yaptığı canlı yayınla Koronavirüs ve alınan önlemlerle ilgili vatandaşlara seslendi.

Bodrum'da kesin tanı konan pozitif Koronavirüs vakaları olduğunu ve artmaya devam ettiğini açıklayan Aras, durumun ciddi olduğunu belirterek vatandaşlardan durumu ciddiye almasını istedi.  

Koronavirüs nedeniyle ilk ölümün dün (25 Mart) gerçekleştiğini belirten Aras, "Bizler her türlü pandemiye karşı mesai harcıyoruz, önlemlerimizi almaya çalışıyoruz. Ancak bunları siz olmadan başaramayız. Bu hastalığının şu anda özel bir tedavisi yok ancak bulunana kadar zaman kazanmak zorundayız. Bu yüzden mümkün olduğunca dışarı çıkmayın evde kalın" ifadelerini kullandı.

Şimdiye kadar şeffaf davrandığını ve şeffaf davranmaya devam edeceğini ifade eden Aras, "Alınan kararları, yayınlanan genelgeleri zaman geçirmeden sizlere duyurmak için tüm ekibimle çalışmaya devam ediyoruz ve tedbirler alıyoruz" diye konuştu.

Vatandaşları dışarı çıkmamaları konusunda defalarca uyaran Aras, "Aksi takdirde 15 gün sonra önlem almak için çok olacak ve eyvah demekten başka yapacak bir şeyimiz kalmayacak. Gelin, biz Bodrum'da sokağa çıkma yasağını kendimiz ilan edelim" dedi. 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (15)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Okie Dokie26 Mart 2020 23:30

    Bu yaz Bodrum'a turist sinek bile gelir mi artık ?

  • *** ? ***26 Mart 2020 22:37

    öyle bir hava varki.insanı boğuyor ve hemen etkiliyor.sanki birileri havadan bir şeyler atıyorlarmış gibi.o yüzden nisan yağmurları yağmadan pek dışarıya çıkmamak ve yağmurları bu pislikleri temizlemesi gerekmektedir.

  • saray soytarısı26 Mart 2020 22:32

    İmf ayak sesleri maalesef keşke bu hükümet heryeri satıp yemeseydi keşke akçeleri tarikatlere cemaatlere peşkeş çekmeseydi keşke çocuk tecavüzcüsü ensar vakfını Allah yok etseydi ....Keşke keşke demek için artık çok geç!!!!!!

  • Mehmet Ak27 Mart 2020 05:28

    Siz ohale karşı değilmisiniz, yetkililer bas bas bağırıyor herkes kendi evinde kalarak bu işi çözmesi lazım diye. ancak işi hükümet doğru yapınca siz tersini istersiniz.siz bu kadar hainsiniz. ohal ilan edince dolar ne olacak, borsa ne olacak diye düşünmüyor söylerken, ekonomi zaten şu ortamda kötüye gidiyor, konuşuyorlar kendilerince. bu insanlar devlet yönetiyor.

  • Erhan27 Mart 2020 01:03

    Ml Imf diye diye öleceksiniz, çok şükür ımfden bir şey istediğimiz yok, dünya krize girmiş, Avrupası, Amerikası inim inim inleyor bu soytarı konuyu Türk ekonomisine bağlamış, devlet batsında Erdoğan yeterki gitsinden başka bi bk bildiğiniz yok

  • Ahmak group sizi 26 Mart 2020 23:23

    Neyi beğenmedin aktrol adam ne güzel yorumlamış memleket halini...

  • Murat ulker26 Mart 2020 23:14

    Yanlış yazmışsın IMF soytarısı yazacakmissin

  • ... 26 Mart 2020 23:00

    Tam bir soytarı yorumu

  • Vatandas selma26 Mart 2020 22:25

    Senin bunu ilan etme yetkin varmı.devlet bu hadsizlere mutlaka müeyidelerini uygulamalı..

  • Arif gsli27 Mart 2020 01:04

    Tedbir alın işte. Sonra ecelmi gelir, gelmez mi, bekle

  • Akmal seni 26 Mart 2020 23:23

    Tam bir mal yorumu....

  • Bodrumlu26 Mart 2020 23:00

    Senin gibi hadsizler de laf olsun diye yorum yazıyor böyle... hadsiz dediğin borumluların oylarıyla seçilen belediye başkanıdır.

  • VATANDAŞ26 Mart 2020 22:48

    Adam dışarı çıkmayın diyor bunun müeyideleri ne olabilir Allah akıl versin

  • ZEYREK ZEMHERİ26 Mart 2020 22:24

    Gayet doğal bordum da 72 milletten insan var.geçişlerde taşıyıclar getirmiş veya kendisi ölmüş olabilir.

  • Erol g.26 Mart 2020 22:14

    İZMİRDE YAĞMUR BASLADI YAĞMUR HAVADAKİ VİRÜSLERİ YOK EDEBİLİR