E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemBMGK, Azerbaycan-Ermenistan çatışması nedeniyle toplanacak---

BMGK, Azerbaycan-Ermenistan çatışması nedeniyle toplanacak

BMGK, Azerbaycan-Ermenistan çatışması nedeniyle toplanacak
28 Eylül 2020 - 21:15 borsagundem.com

BMGK, Azerbaycan ile Ermenistan arasındaki çatışma nedeniyle olağanüstü bir toplantı gerçekleştirecek

Fransız haber ajansı AFP, Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi'nin (BMGK) salı günü Azerbaycan ve Ermenistan arasında yaşanan çatışmalarla ilgili olağanüstü toplanmasının beklendiğini aktardı.

AFP'nin diplomatlara dayandırdığı habere göre, toplantıyı Almanya ve Fransa talep ederken Belçika, İngiltere ve Estonya da bu girişimi destekliyor.

Birleşmiş Milletler daha önce Ermenistan'ın Azerbaycan'ı işgal ettiği ve askerlerini geri çekmesi gerektiğine dair kararlar almıştı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Deli 28 Eylül 2020 21:47

    Ne diyorsun manyak herif kendi malını niye ortak kullanıyorsun. Ortak diye bir şey yok sahip var. İleri demokrasi kahramanları.hak ne ise odur karabağ azerbaycandır. Bitti.

  • manyak herif28 Eylül 2020 23:00

    yav deli bey sen ne diyorsun hangi çağda yaşıyorsun.ileri demokrasi var,eşitlik var özgürlük var.seni oraları yedirmezler.deli bey aklını başına al.

  • manyak herif28 Eylül 2020 21:24

    komşumuz ermenistanın dağlık karabağ bölgesini azerbaycanla birlikte tıpkı kıbrıstaki gibi mutlu ve huzurlu bir şekilde ortak yönetmeleri demokrasinin gereğidir.en iyi çözüm budur.

  • Çılgın turk28 Eylül 2020 21:49

    Senin kendi topragini paylasirmisin ey ...